12.5.10

Σοκ από το τεμαχισμένο πτώμα στην Καλλιθέα



 Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010, 12:31
Ένα 12χρονο παιδί, που διαμένει στην περιοχή, ήταν εκείνο που πρώτο αντίκρισε τα σακ βουαγιάζ που περιείχαν ανθρώπινα μέλη στην Καλλιθέα.

Ο ανήλικος αλλοδαπός πλησίασε τα τρία σακ βουαγιάζ, παρατηρώντας να προεξέχει ένα ανθρώπινο μέλος. Αμέσως ενημέρωσε τους δικούς του και στη συνέχεια την Αστυνομία.
Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, το τεμαχισμένο πτώμα ανήκει σε άνδρα Ασιατικής καταγωγής, περίπου 25 ετών.

Ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος έκοψε με άγνωστο αντικείμενο το σώμα του θύματος σε 17 κομμάτια, τα οποία εναπόθεσε σε νάιλον σακούλες και με τη σειρά τους της έβαλε στα σακ βουαγιάζ, που πέταξε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Σαπφούς 44.

Φως στις ακριβείς...
συνθήκες θανάτου του θύματος αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, που αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά το μεσημέρι από την ιατροδικαστή Σουλτάνα Μαριανού.

Μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων, οι αστυνομικοί αισιοδοξούν ότι θα ανακαλύψουν την ταυτότητα του νεαρού άνδρα και κατ’ επέκταση και του δράστη.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι σοκαρισμένοι από το μακάβριο έγκλημα, πόσο μάλλον που ο δράστης είχε ρίξει το διαμελισμένο πτώμα στα σκουπίδια, δίπλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας και πολύ κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Θεωρούν δε ευτυχές το γεγονός ότι το τεμαχισμένο πτώμα εντοπίστηκε το βράδυ, όταν το σχολείο ήταν κλειστό.

zougla