11.5.10

Θα ισχύουν για 4 μετεπιβιβάσεις τα εισιτήρια του ΟΑΣΘ !


Σε σημαντική βελτίωση προχώρησε ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, σε σχέση με το νέο εισιτήριο των 60 λεπτών.
Τα νέα είναι ευχάριστα: για το εισιτήριο των 60 λεπτών θα ισχύει ό,τι ίσχυε μέχρι την 30-4-2010 (θα ισχύει δηλαδή για 4 μετεπιβιβάσεις για διάρκεια 70 λεπτών).
Με ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ, επισημαίνει: 

Ανακοινώνεται από τον Ο.Α.Σ.Θ. ότι τα εισιτήρια των 0,60 € (και τα μειωμένα των 0,30 €) μπορούν να χρησιμοποιούνται από και προς οποιαδήποτε γραμμή και από και προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, αρκεί η δεύτερη, τρίτη, τέταρτη χρήση (επικύρωση) να γίνει εντός του χρόνου των 70 λεπτών απ’ την πρώτη χρήση (όπως ίσχυε μέχρι 30.4.2010 και με τα εισιτήρια των 0,50 € που αντικαταστάθηκαν).
Παρακαλούνται οι επιβάτες να αγνοούν τις οδηγίες που διαβάζουν όπισθεν των εισιτηρίων αυτών, που ενημερώνουν για μία μόνο χρήση, διότι είχαν εκτυπωθεί προ των σχετικών οδηγιών του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων περί της ορθής έννοιας της σχετικής διάταξης της κοινής υπουργικής απόφασης που καθόρισε τα νέα κόμιστρα από 1.5.2010.
Ζητούμε συγνώμη και την κατανόηση των επιβατών για την σύγχυση που προκλήθηκε μέχρι σήμερα επί του θέματος αυτού
taxalia