4.12.09

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ "ΤΑ XALIA"

Σκοπιανοί απειλούν το "Ταχάλια"
" Εν κρυπτώ"
Posted: 03 Dec 2009 12:44 PM PST
Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα των Σκοπίων απειλεί τους φίλους απ΄το blog Taxalia λόγω παλαιότερης ανάρτησης που αφορούσε έναν Σκοπιανό καθηγητή ο οποίος εξύβριζε χυδαία σε δημοσίευμά του τον περασμένο Μάιο (δείτε εδώ το άθλιο άρθρο),τον τότε πρωθυπουργό της Ελλάδας Κ.Καραμανλή αλλά και τον Γ.Καρατζαφέρη.
Το Taxalia απάντησε καταλλήλως στον συγκεκριμένο "κύριο" και σήμερα δέχτηκε τις απειλές των υπηρεσιών της γειτονικής χώρας..
.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει να απασχολήσει όχι μόνο τα blogs αλλά
και την πολιτειακή ηγεσία της χώρας.
.
Απειλές και ύβρεις δεχόμαστε σχεδόν όλοι οι bloggers που ασχολούμαστε με τα ανοιχτά Εθνικά θέματα.Αν όμως από τις απλές ανώνυμες απειλητικές ηλιθιότητες που μπορεί ο καθένας να απευθύνει μέσω του διαδικτύου περάσουμε σε επίσημες απειλές και παρεμβάσεις κρατικών οργάνων,τότε οι κίνδυνοι που διαφαίνονται είναι πολλοί.
.
Οι γείτονές μας,τόσο από Βορρά όσο και από ανατολικά δυστυχώς βρίσκονται πολύ πιο μπροστά από μας σε θέματα διαδικτύου και κρατικής ιντερνετικής προπαγάνδας στην οποία και δίνουν τη δέουσα βαρύτητα .Την λογοκρισία όμως στην οποία επιδίδονται με επιτυχία στις χώρες τους δε θα πρέπει να τους επιτραπεί να την εξάγουν.
.
Πρέπει να υπάρξει καθολική στήριξη στο Taxalia.
Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή την περίπτωση αναπάντητη.
κ.κ. Πολιτικοί ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ.


Σημ Εν Κρυπτώ : Προσυπογράφουμε την παραπάνω ανάρτηση του greece-salonika.blogspot.com και δηλώνουμε την στήριξη μας στους φίλους του "Τaxalia". Προς τιμήν του ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι το δικηγορικό γραφείο της γυναίκας του θα αναλάβει την δικαστική συνδρομή (αν φτάσει εκεί) αφιλοκερδώς. Ένα μπράβο στα αντανακλαστικά του απο εμάς, χρειάζεται να δώσουμε όλοι μαζί ένα ισχυρό μήνυμα στους μικρομεγαλισμούς ορισμένων σαλίγκαρων ,στηρίζοντας το σαλονικιώτικο blog.