13.12.09

TO ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ



Χθες (12-12-09) και ώρα 19.25, στη συμβολή των οδών Γιάννη Αγγέλου και Γαζή (περιοχή Χαριλάου), μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ‘’ΑΡΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ’’, συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος εκτόξευε πέτρες κατά των διατεταγμένων σε υπηρεσία μέτρων τάξης αστυνομικών.

Επίσης, την ίδια ημέρα και ώρα 20.50, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ‘’ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ’’, συνελήφθη ανήλικος αλλοδαπός, ο οποίος προκάλεσε φθορές σε επιτοίχιο πυροσβεστικό κρουνό, κατά την έξοδό του από κερκίδα του Καυτανζογλείου Σταδίου. Λίγη ώρα νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, εντός του προαναφερθέντος γηπέδου, το ίδιο άτομο, επιδόθηκε σε ρίψεις αντικειμένων κατά των παρατεταγμένων αστυνομικών δυνάμεων.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Πρόληψης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

____________________________________

Οι παραπάνω συλληφθέντες, έχουν δίκιο!

Τι δουλειά είχαν οι αστυνομικοί στο γήπεδο;

Γιατί δεν αφήνουν τους "φιλάθλους" να αλληλοσκοτωθούν;

Δικαίωμά τους δεν είναι; Γιατί τους στερούν το...συνταγματικό τους δικαίωμα να σφαχτούν μεταξύ τους; Στο κάτω κάτω τα νοσοκομεία και τα νεκροταφεία γιατί τα έχουμε;

-Και εσείς κ.κ. Αστυνομικοί, γιατί δεν κάθεστε στο σπίτι σας να βλέπετε τηλεόραση στη ζεστασιά σας, παρά κάθεστε 10 ώρες μέσα στο κρύο όρθιοι να προσέχετε μη σκοτωθούν μεταξύ τους οι μ........ς

-Και για να πούμε και του στραβού το δίκιο, ο λαός θέλει αστυνόμευση, θέλει προστασία από τους ληστές, από τους κακοποιούς, που παραμονεύουν σε κάθε του βήμα.Όσοι θέλουν να παίζουν ποδόσφαιρο ή να παρακολουθούν στα γήπεδα ας λύσουν το πρόβλημα μόνοι τους.Η Αστυνομία δεν είναι σεκιούριτη του κάθε...."παράγοντα" .

-Αν δεν μπορούν να παίξουν μόνοι τους ποδόσφαιρο να μη σώσουν! Πρόβλημά τους.

- Δεν μπορεί να είναι όλη η αστυνομία απασχολημένη στα γήπεδα και έξω να οργιάζουν ( φυσικά) οι κακοποιοί.

-Όταν λείπει η γάτα, χορεύουν τα ποντίκια.....


EFENPRESS