24.12.09

Kυκλοφορεί και πυροβολεί.Κάποιοι θέλουν να μας ....φοβίσουν



Posted: 23 Dec 2009 07:21 AM PST
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην αστυνομία η υπόθεση τεσσάρων περιστατικών πυροβολισμού ανθρώπων που περπατούσαν αμέριμνοι στο δρόμο.


Ο δράστης επιβαίνει σε αυτοκίνητο τύπου τζιπ μαύρου χρώματος και επιλέγει τα θύματά του, που είναι πεζοί ή κάνουν ποδήλατο, τυχαία και βραδινές ώρες.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν ότι πρόκειται για άτομο που δεν αποκλείεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχουν εντείνει τις έρευνες προκειμένου να τον εντοπίσουν και να μην υπάρξουν άλλα θύματα.
Η αστυνομία δεν διαθέτει πολλά στοιχεία για τον δράστη, έχει όμως τον τύπο του αυτοκινήτου με το οποίο κυκλοφορεί και πυροβολεί αφού σε ένα από τα περιστατικά του πυροβολισμού ενός ατόμου στο Μοσχάτο, η διέλευση του τζιπ από την περιοχή καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας καταστήματος.


Τα περιστατικά στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει ο δράστης είναι τα εξής:


- Στις 7.20 το βράδυ της Δευτέρας ο άγνωστος άνοιξε πυρ και τραυμάτισε έναν Βούλγαρο στην οδό Ορφέως 133 στο Βοτανικό ενώ έκανε ποδήλατο. Ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο χέρι, ενώ αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για ένα μαύρο τζιπ.

- Στις 8.04 το βράδυ της Δευτέρας, πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην οδό Θεσσαλονίκης 61 στο Μοσχάτο, όπου τραυματίστηκε στο χέρι και σε άλλο σημείο ένας 57χρονος Ελληνας. Σύμφωνα με μαρτυρίες αλλά και με βίντεο από κάμερα, ο δράστης επέβαινε σε ένα μαύρο τζιπ.

- Το βράδυ της Δευτέρας ο άγνωστος άνδρας πυροβόλησε εναντίον πεζής Ελληνίδας στη διαστάυρωση των οδών Μετσόβου και Πειραιώς, στο Μοσχάτο. Δεν την πέτυχε και η βολίδα σφηνώθηκε σε τζάμι πόρτας καταστήματος με ρούχα.

- Στις 22.00 το βράδυ της Τρίτης στη διασταύρωση Χειμάρας και Βορείου Ηπείρου στον Κολωνό γυναίκα δέχτηκε πυροβολισμό από άγνωστο στην κοιλιακή χώρα και διακομίσθηκε στον Ερυθρό Σταυρό. Σύμφωνα με μάρτυρες ο πυροβολισμός ρίφθηκε από άτομο που επέβαινε σε ένα μαύρο τζιπ.

Εθνος/vendeta/EFENPRESS