4.12.09

Η τελική μας απάντηση στην αρχή της FYROM


04 Δεκ 2009

Αποστείλαμε πριν λίγο την τελική μας απάντηση, στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της FYROM.
Σε ότι αφορά την παραβίαση των δεδομένων του υβριστή του Έλληνα Πρωθυπουργού, τονίσαμε ότι:
"5. These data were taken by us from the official page of "House of Immigrants of Macedonia" (Матицата на иселениците од Македонија).We just republished what is already availabe online and submitted by Mr. Adzievski himself
Here"

Eυχαριστούμε τους χιλιάδες φίλους που ανταποκρίθηκαν, όσους βοήθησαν στη σύνταξη της απάντησης και κυρίως την...

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, το History of Macedonia, το greece-salonika, τον βουλευτή Παναγιώτη Καμμένο και τη σύζυγό του, τον βουλευτή Κυριάκο Βελόπουλο, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, τον Chris Karatzio, τη Nina Gatzoulis, το GreekAmericanNewsAgency, τον Αμερικανο δικηγόρο Joseph Edwards, τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ που ασχολήθηκαν ή θα ασχοληθούν, καθώς το θέμα δεν είναι ιδιωτική διαφορά, δεν είναι "ενδοblogική διαφορά", ούτε είναι "άσκηση εξωτερικής πολιτικής" από το taxalia. Πρόκειται απλά για απόπειρα φίμωσης ενός ιστολογίου ελληνικών ενδιαφερόντων από δημόσια αρχή ξένης χώρας.
Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είχαμε την παραμικρή αλληλεγγύη από τους θιγόμενους των δημοσιευμάτων του Adzievski !
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναγωνιστές-συνbloggers, για την απαράμιλλη αλληλεγγύη τους και επαναλαμβάνουμε ότι, φυσικά, δεν "φοβόμαστε " για τίποτα (δεν είναι του χαρακτήρος μας), δεν ήταν το πρόβλημά μας οι συνέπειες σε μας ή το ιστολόγιο, αλλά δεν θα θέλαμε να καταγραφεί η όλη ιστορία ως "νίκη" του Σκοπιανού υβριστή. Αυτό θα ήταν ταπεινωτικό για την Ελλάδα.
Η ιστορία (και κυρίως η Google) θα δείξει....


Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2009/12/fyrom_04.html#ixzz0YkBLKNwT

EFENPRESS