26.12.09

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ




ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ

Μεσημβρινές ώρες της 25-12-2009, 23χρονος ημεδαπός κατήγγειλε ότι πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, στο περιαστικό δάσος του Σειχ – Σου, κι ενώ βρισκόταν σε όχημα με συνοδό του, τέσσερα άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, τους πλησίασαν αιφνιδιαστικά και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, μία πιστωτική κάρτα και δύο κάρτες ανάληψης χρημάτων, με τη χρήση των οποίων προέβησαν σε ανάληψη ικανού χρηματικού ποσού από ΑΤΜ τραπεζών.
Διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ
Πρωινές ώρες της 26-12-2009, στο Α.Τ. Πλατείας Δημοκρατίας, καταγγέλθηκε οτι την 25-12-2009 και ώρα 23:50, άγνωστος, μέχρι στιγμής, οδηγός αστικού λεωφορείου, το οποίο κινούνταν επί της οδού Εγνατία, ήρθε αρχικά σε αντιπαράθεση και στη συνέχεια χτύπησε 26χρονο άντρα διότι, είχε καταλάβει, πλησίον στάσης, με το ΙΧΕ αυτοκίνητό του λεωφορειογραμμή. Ο 26χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται. Η υπόθεση ερευνάται και ο οδηγός αναζητείται.

ΛΗΣΤΕΙΑ
Την 25-12-2009 και ώρα 23:40, στο κέντρο της πόλης, τρείς άγνωστοι, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από 31χρονο ημεδαπό χρηματικό ποσό και δύο κάρτες τραπεζικών συναλλαγών και τράπηκαν σε φυγή.
Ο παθών τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται. Διεξάγονται έρευνες για τη σύλληψη των δραστών.

EFENPRESS