5.12.09

...ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΕΣ !


Στην εισαγγελία ανηλίκων η υποδιευθύντρια Γυμνασίου των Συκεών Θεσσαλονίκης

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009 | 21:48

Μηνυτήρια αναφορά θα κατατεθεί τη Δευτέρα από την οικογένεια μιας 13χρονης εναντίον της υποδιευθύντριας του Γυμνασίου όπου φοιτά η νεαρή μαθήτρια.
Πριν λίγες ημέρες, δύο αγόρια φλέρταραν τη συμμαθήτριά τους, όμως αυτή έδειξε την προτίμησή της στον έναν από αυτούς.
Ο «ηττημένος αντίζηλος» θύμωσε και μαζί μ’ έναν φίλο του ενεπλάκησαν σε καβγά με το άλλο αγόρι. Η κοπέλα φέρεται να χειροδίκησε εναντίον του αντίζηλου και η υπόθεση έφτασε στο συμβούλιο των καθηγητών.
Οι καθηγητές αποφάσισαν να επιβάλλουν ποινές αποβολής στα τρία αγόρια και στη συμμαθήτριά τους, με την κοπέλα να αποβάλλεται για τρεις ημέρες, ενώ οι τρεις μαθητές τη γλίτωσαν με μία μόνο ημέρα ο καθένας.
Η απόφαση χαρακτηρίστηκε προκλητική από την οικογένεια της 13χρονης, όμως αυτό που προκάλεσε την οργή της μητέρας ήταν το γεγονός ότι η υποδιευθύντρια αρπάζοντας από το χέρι την κόρη της, άρχισε να την περιφέρει από τάξη σε τάξη, διασύροντάς την λέγοντας «αυτή είναι η συμμαθήτριά σας που πήρε αποβολή».
Η οικογένεια της νεαρής μαθήτριας επισκέφτηκε την εισαγγελέα ανηλίκων, η οποία συνέστησε να υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά, προκειμένου να εξετάσει τα πραγματικά περιστατικά και να ενεργήσει αυτεπαγγέλτως. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και ήδη παραγγέλθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
newsblog

Πως δεν της έβαλε πίσσα με πούπουλα;
EFENPRESS