12.12.09

Η Γεωργιανή υπηρέτρια του έκλεψε ένα... ρετιρέ κι έφυγε!

 

Το φυσάει και δεν κρυώνει ένας εργολάβος από τη Θεσσαλονίκη που «χάρισε» άθελά του ένα ολόκληρο διαμέρισμα στη Γεωργιανή οικιακή βοηθό που είχε σπίτι του - αυτή τώρα πια είναι άφαντη.

Πώς... πήρε ολόκληρο διαμέρισμα και έφυγε η αλλοδαπή; Είναι σχετικά απλό: η γυναίκα βρήκε το σημείο όπου έκρυβε ο εργοδότης της 240.000 ευρώ, τα οποία είχε πάρει από την πώληση ενός διαμερίσματος, τα άρπαξε και έγινε καπνός.

Μόλις δύο ώρες έλειψε από το σπίτι του ο εργολάβος, αλλά όπως αποδείχτηκε, ήταν αρκετές για να γίνει το κακό, να χάσει δηλαδή αυτά τα χρήματα.

Ο 46χρονος εργολάβος πήγε το περασμένο Σάββατο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα κλοπής.Οταν οι αστυνομικοί άκουσαν το ποσό που του έκλεψαν, έμειναν άφωνοι. 


Σύμφωνα με την καταγγελία του εργολάβου, τα χρήματα είχε πάρει η Γεωργιανή οικιακή βοηθός μέσα από το σπίτι του. Το θύμα κατήγγειλε ότι τα ευρώ εξαφανίστηκαν κάποια στιγμή το μεσημέρι του Σαββάτου, από τις 2.00 μέχρι τις 4.30, οπότε ο ίδιος και η οικογένειά του έλειπαν από το σπίτι τους.
Οι δυόμισι ώρες όμως ήταν αρκετές για να βρει και να αρπάξει τα χρήματα η αλλοδαπή οικιακή βοηθός. Ο εργοδότης της είχε πάρει τα χρήματα από την πώληση ενός σπιτιού και προφανώς, επειδή δεν πρόλαβε να τα καταθέσει στην τράπεζα, τα φύλαξε στο σπίτι του. Ούτε που μπορούσε να φανταστεί όμως πως η γυναίκα που μπαινόβγαινε επί δυο χρόνια στο σπίτι για να το καθαρίζει και δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα για αρνητικά σχόλια θα έβαζε χέρι στα χρήματα και θα εξαφανιζόταν. Αυτό που κάνει ακόμη πιο δύσκολο τον εντοπισμό της, είναι πως ο εργολάβος γνωρίζει μόνο το μικρό όνομα της Γεωργιανής και κανένα άλλο στοιχείο της ταυτότητάς της.

ΝΙΚΟΣ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗΣ

http://www.antiratsistis.blogspot.com/

EFENPRESS