1.12.09

Η Ευρώπη φοβάται το Ισλάμ! Φοβούνται οικονομικά αντίποινα και τρομοκρατικές ενέργειες!!!



Φωνές για δημοψήφισμα και στη Δανία, την ώρα που η Λέγκα ζητεί να μπει ο σταυρός στην ιταλική σημαία. Αντιδράσεις στον ισλαμικό κόσμο. Καταδίκη από το Βατικανό και τον Γάλλο ΥΠΕΞ.
«Θα κάνουμε κι εμείς δημοψήφισμα για να καταργήσουμε τους μιναρέδες!» βιάστηκε να ανακοινώσει η πρόεδρος του Κόμματος του Δανικού Λαού, Πία Κιέρσγκααρντ. Ο υφυπουργός Αμυνας της Ιταλίας, Ρομπέρτο Καστέλι (Λέγκα του Βορρά), ζήτησε να μπει ο σταυρός στην τρίχρωμη ιταλική σημαία. Και η Μαρίν Λεπέν, θυγατέρα και διάδοχος του ηγέτη του Εθνικού Μετώπου, κάλεσε τις ευρωπαϊκές ελίτ «να πάψουν να αγνοούν τους φόβους των λαών τους απέναντι στα πολιτικοθρησκευτικά σύμβολα, που θέλουν να επιβάλουν οι μουσουλμανικές ομάδες».
Οι Ελβετοί άνοιξαν για τα καλά τον «ασκό του Αιόλου» με το κυριακάτικο «Ναι» στην απαγόρευση ανέγερσης μιναρέδων, με πρωτοβουλία του ξενόφοβου Λαϊκού Κόμματος (SVP). Ετσι οι φόβοι της ιταλικής «Repubblica» για «μόλυνση της Ευρώπης από τον ελβετικό ιό», κινδυνεύουν να βγουν αληθινοί.
Το αντι-ισλαμικό 57,5% των Ελβετών δοκιμάζει ήδη τη συνοχή των πολιτικοθρησκευτικών ηγεσιών της Ευρώπης, αλλά και την αντοχή των μουσουλμάνων ομολόγων τους, σε Αφρική και Ασία.
Δεν είναι τυχαίο ότι τα κόμματα της Μέρκελ και του Σαρκοζί δεν τόλμησαν να καταδικάσουν το ελβετικό δημοψήφισμα, μια και οι κοινωνίες τους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την ενσωμάτωση εκατομμυρίων μουσουλμάνων.
KOSTASXAN/EFENPRESS