30.12.09

Να μην ακυρώσει τη μεταναστευτική της πολιτική, ζητά από την κυβέρνηση ο ΣΥΝ !!!











30 ΔΕΚ 2009


Να μην υποχωρήσει «στις πιέσεις των ακροδεξιών και ρατσιστικών φωνών», ακυρώνοντας τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο σ/ν για τη μεταναστευτική πολιτική, ζητά από την κυβέρνηση ο ΣΥΝ και την καλεί «να προχωρήσει με πιο τολμηρά βήματα στην τελική διαμόρφωση του νόμου».

«Τα στοιχειώδη και αυτονόητα που προβλέπονται στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια των παιδιών των μεταναστών και το δικαίωμα ψήφου στις τοπικές εκλογές συναντoύν τη λυσσαλέα αντίδραση ακραίων αντιδραστικών κύκλων της πολιτικής μας ζωής» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΝ, Π.Σκουρλέτης, σημειώνοντας:

«Η κυβέρνηση οφείλει, όχι μόνο να μην υποχωρήσει απέναντι στις πιέσεις των ακροδεξιών και ρατσιστικών φωνών ακυρώνοντας ρυθμίσεις που ισχύουν εδώ και δεκαετίες στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά πρέπει να προχωρήσει με πιο τολμηρά βήματα στην τελική διαμόρφωση του νόμου».


Καταλήγοντας, ο κ. Σκουρλέτης υπογραμμίζει πως «η ελληνική κοινωνία, στο μεγαλύτερό της μέρος, έχει αποδείξει ότι αποδέχεται και μπορεί να συμβιώνει με τους μετανάστες συνανθρώπους μας» και ότι «η χώρα μας δεν μπορεί να παραμένει ουραγός στα ζητήματα της μεταναστευτικής πολιτικής».
Αφορμή για τη δήλωση του κ. Σκουρλέτη αποτελούν τα σχόλια στην ιστοσελίδα open.gov.gr, όπου τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα».

Από την ώρα της ανάρτησης του νομοσχεδίου, δεκάδες φοβικά σχόλια έκαναν την εμφάνισή τους.
Δεν έλειψαν, μάλιστα, και οι αναφορές περί «αλλοίωσης του έθνους», ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που ζητούν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το θέμα.
_______________________________________________________
Γνωστό είναι ότι συναγωνίζεσθε το ΚΚΕ σε ανισορροπίες, σε "γλωσσικά" ιδιώματα του πάλαι ποτέ διαλάμψαντος κομουνισμού, σε ψευτοκουλτουριάρικες "εκδηλώσεις" σε...αντιρατσιστικές εξάψεις και σε λοιπές εκτός τόπου και χρόνου , ντεμοντέ, ιδέες του σοβιετολάγνου μαρξιστολενινστικού θνησιγενούς και ήδη αποδημήσαντος σοβιετοκομουνιστικού καθεστώτος, και φυσικά δεν θα μπορούσατε εσείς να ...υστερήσετε από τις παγκοσμιοποιητικές ιδέες του ΚΚΕ- που από τη μια εκφράζεται ως πολέμιος της παγκοσμιοποίησης και από την άλλη στηρίζει τα σχέδια των "αμερικάνων ιμπεριαλιστών" που υποστηρίζουν την αλλοίωση των Εθνών δια των μεταναστών ωστε να μπορέσουν να επιτύχουν το σχέδιό τους που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία Παγκόσμιας Κυβέρνησης που θα κυβερνά τους λαούς όλου του κόσμου, αφού πρώτα τους διαβρώσει Εθνικά, Θρησκευτικά και κοινωνικά δια τών μεταναστών.
Με δυο λόγια δηλαδή, δεν ξέρετε τι σας γίνεται, ούτε τι κάνετε, ούτε και τι λέτε, αφού αυτά που λέτε και κάνετε έρχονται σε αντίθεση με αυτά που ισχυρίζεσθε ότι πιστεύετε...
-Εξ άλλου το ποσοστό σας, δεν σας ευνοεί σε αντιπαραθέσεις, που σε περίπτωση δημοψηφίσματος θα έχετε απέναντί σας το 85% του Ελληνικού Λαού-τουλάχιστον.

Για να μη χαλάμε τις καρδιές μας, η λύση είναι απλή και μάλιστα η πιο δημοκρατική που εσείς σαν...δημοκρατικοί θα πρέπει να στηρίξετε:

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ


Τι φοβάσθε; αφού όπως λένε οι...διανοούμενοί σας " η Ελληνική κοινωνία στο μεγαλύτερό της μέρος έχει αποδείξει ότι αποδέχεται οτι μπορεί να συμβιώνει με τους μετανάστες συνανθρώπους μας" ( αλήθεια πως το καταλάβατε; )

Ιδού η κάλπη, ιδού και το...πήδημα !!!

EFENPRESS