15.12.09

Ντίνος Ρόβλιας. Η παραίτησή του σηματοδοτεί το τέλος του ρουσφετιού



H παραίτηση (στην ουσία αποπομπή) του Υφυπουργού Εσωτερικών, Ντίνου Ρόβλια, 2 μήνες μόλις, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Ελλάδα:

το τέλος του ρουσφετιού.


Για τον κ.Ρόβλια, καταγγέλθηκε ότι έστειλε με φαξ αιτήματα για ευνοϊκές μεταθέσεις αστυνομικών στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ανατρέποντας κάθε έννοια δεοντολογίας και χρηστής διοίκησης.

Τα αιτήματα με τα ρουσφέτια έστειλαν στο πρωθυπουργικό γραφείο μέλη της "Πρωτοβουλίας Πολιτών" και ο υφυπουργός κλήθηκε αμέσως για εξηγήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου από τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Χάρη Παμπούκη.
Ως αποτέλεσμα, την Τρίτη το μεσημέρι ο Ντίνος Ρόβλιας υπέβαλε γραπτώς την παραιτήσή του, σημειώνοντας σε δήλωσή του ότι προέβη στην κίνηση αυτή ανεξάρτητα από την ουσία της καταγγελίας, για να μην προξενήσει το ελάχιστο πρόβλημα στην κυβέρνηση, ειδικά σε μία κρίσιμη για τη χώρα περίοδο.
Συνεπώς καθίσταται σαφές, ότι στην κυβέρνηση αυτή, βουλευτής που ζητά, έστω και τη μετάθεση μιας νοσοκόμας, θα αποπέμπεται. Τέλος τα αιτήματα για μεταθέσεις αστυνομικών, στρατιωτών, νοσηλευτών, εφοριακών.
Όσοι πολίτες "επένδυσαν" σε τέτοιου είδους "διευκολύνσεις", να τις ξεχάσουν πάραυτα.

Νέα ήθη, νέες εποχές.

Καιρός ήταν !


taxalia.blogspot.com/ EFENPRESS