13.12.09

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΕΛΛΑΔΑ !!!


Προειδοποιεί με «σεισμό» ο Ερντογάν !!!!
Αν το Ισραήλ παραβιάσει τον εναέριο χώρο μας, θα γίνει «σεισμός» «E» 11/12

Σε περίπτωση που το Ισραήλ, στην προσπάθειά του να κατασκοπεύσει το Ιράν, παραβιάσει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας, η απάντηση της Αγκυρας θα μοιάζει με... «σεισμό», προειδοποίησε σε συνέντευξή του ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν.
Παρά το γεγονός ότι ο Ερντογάν έσπευσε να προσθέσει ότι μέχρι σήμερα, και παρά τις φημολογίες περί του αντιθέτου, το Ισραήλ ουδέποτε έχει παραβιάσει τον τουρκικό εναέριο χώρο, το απειλητικό ύφος του Τούρκου πρωθυπουργού μονοπώλησε τα ισραηλινά ΜΜΕ.
Οι δηλώσεις του Ερντογάν έγιναν σε αιγυπτιακή εφημερίδα, ενώ στην ίδια συνέντευξη ο Τούρκος πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι «το Ισραήλ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη σχέση του με την Τουρκία για να εξαπολύσει ή να σχεδιάσει επίθεση κατά ενός τρίτου κράτους».
Αναλυτές
Οπως τονίζουν οι αναλυτές, η συνέντευξη του Ερντογάν επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά την περίοδο έντασης που διανύουν οι σχέσεις Τουρκίας - Ισραήλ. Υπενθυμίζεται ότι οι σχέσεις των δύο χωρών εισήλθαν σε τροχιά σύγκρουσης μετά την ομιλία-φωτιά του Ερντογάν στο συνέδριο του Νταβός κατά του Ισραήλ με αφορμή τον πόλεμο στη Γάζα τον Ιανουάριο και κορυφώθηκε όταν η Αγκυρα αρνήθηκε τη συμμετοχή του Τελ Αβίβ σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις τον Οκτώβρη.
Ethnos
___________________________________
Όταν παραβιάζουν τον δικό μας εναέριο χώρο γιατί δεν γίνεται σεισμός;
( μήπως έχουν να κάνουν με ...κότες; )
EFENPRESS