9.12.09

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΑ ;


Στα νύχια των αναρχικών στέλνει ο Χρυσοχοίδης τους αστυνομικούς
Posted: 08 Dec 2009 11:41 AM PST

Απαγόρευση χρήσης των δακρυγόνων και των χημικών κατά την αντιμετώπιση διαδηλώσεων καθώς και ότι όλοι οι αστυνομικοί θα έχουν διακριτικά στις στολές τους, ανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Μ. Χρυσοχοΐδης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στάση της αστυνομίας στα πρόσφατα επεισόδια.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός εξήγγειλε:

1. Κατάθεση την άλλη εβδομάδα του σχεδίου αντεγκληματικής πολιτικής.

2. Από τις 2 Ιανουαρίου όλοι οι αστυνομικοί θα έχουν διακριτικά στις στολές τους και όταν βρίσκονται σε αντιμετώπιση διαδηλώσεων. Στα διακριτικά θα είναι είναι ο αριθμός τους αλλά και το όνομά τους.

Στις δηλώσεις του, ο υπουργός τόνισε πως δεν συζητείται μεταβολή του καθεστώτος του ασύλου, αλλά αυτό που εξετάζεται είναι η εφαρμογή του νόμου.
"Το 12% του προϋπολογισμού των ΑΕΙ, δηλαδή ένα μεγάλο ποσό εκατομμυρίων ευρώ, καταλήγει στην αποκατάσταση ζημιών, με αποτέλεσμα ο φορολογούμενος Ελληνας και φτωχοί πολίτες να πληρώνουν τις ζημιές".

Vendeta
________________________

* Προτείνουμε για να αντιμετωπισθούν οι αναρχικοί, να προμηθεύσει ο υπουργός ΠΡΟΠΟ τους αστυνομικούς με ..λιβανιστήρια και να λιβανίζουν τους αναρχικούς για να φύγουν τα κακά πνεύματα !

* Επίσης, να εκφωνούνται με μεγάφωνα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τα ονοματεπώνυμα, οι διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των αστυνομικών που συμμετέχουν και να μοιράζονται και τυπωμένα στους αναρχικούς!

*Καλά, δεν βρίσκεται κανείς να του μιλήσει για τη...REXONA ;
*Πρωθυπουργός δεν υπάρχει να τον αλλάξει;
* Ποιος αστυνομικός θα πάει σε διαδήλωση με το όνομά του ;
* Καλά αυτοί οι σύλλογοι, οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων , ΠΟΑΣΥ, Αξιωματικών και δεν συμμαζεύεται, κοιμούνται;
* Για ποιο σκοπό υπάρχουν;
* Πρέπει πρώτα να διαλύσουν την Αστυνομία και μετά...θα διατυπώσετε δειλά- δειλά τη γνώμη σας (που αμφιβάλουμε και για αυτό)
* Υπάρχει ηγεσία στην ΕΛ.ΑΣ ; Παραιτήθηκε κανείς;
* Στην υπόλοιπη Ευρώπη χρησιμοποιούν πλαστικές σφαίρες , ηλεκτρικούς απωθητήρες- επιπλέον των χημικών- και εσείς θα στείλετε τους αστυνομικούς με ...κλόμπς και με ταμπέλες με τα στοιχεία τους;


EFENPRESS