31.12.09

Νεώτερες πληροφορίες για τη δολοφονία του Δημάρχου Παγγαίου


Δύο οι δράστες της δολοφονίας του Δημάρχου Παγγαίου Τριαντάφυλλου Κουκούδη – Τρεις οι συλληφθέντες.
Αποκαλυπτικά στοιχεία

newsblog | Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Δύο ταμίες του Δήμου Παγγαίου είναι οι δράστες της δολοφονίας του Δημάρχου Παγγαίου Τριαντάφυλλου Κουκούδη.
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας, οι δράστες χτύπησαν πολλές φορές το θύμα στο πρόσωπο και το πυροβόλησαν οκτώ φορές στο σώμα. Αναλυτικά το ιστορικό της απεχθούς δολοφονίας έχει ως εξής:
Οι δράστες είχαν ραντεβού με το Δήμαρχο στις παιδικές κατασκηνώσεις Περάμου προκειμένου να εξεύρουν τρόπο για να καλύψουν οικονομικό έλλειμα που υπήρχε στα ταμεία του Δήμου.
Ο Δήμαρχος, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε εξεύρει τα χρήματα που αναλογούσαν στο δικό του λογαριασμό και ακούσε πιέσεις στους δύο δράστες για να καλύψουν και αυτοί τα δικά τους ελλείματα. Οι δράστες είχαν “νοικιάσει” από ημεδαπό ένα Uzi των 9χιλ, με τη συμφωνία να του δώσουν κάποια χρήματα πριν και κάποια μετά την πράξη τους.
Ο ημεδαπός συνελήφθη και υπέδειξε στους αστυνομικούς τον τόπο όπου είχε κρύψει το όπλο μετά την επιστροφή του από τους δύο δράστες.
Σύμφωνα με την αστυνομία ακολούθησε συμπλοκή μέσα στο αυτοκίνητο, κατά την οποία χτύπησαν τον Τριαντάφυλλο Κουκούδη στο κεφάλι και στη συνέχεια με μία ριπή από το Uzi τον σκότωσαν.
Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν 14 κάλυκες, ενώ το θύμα φέρεται να έχει 8 σφαίρες στο σώμα του.
Οι δράστες έφυγαν από το χώρο και έφτασαν μέχρι την Ελευθερούπολη για να επιστρέψουν και πάλι προκειμένου να μετακινήσουν το πτώμα από το σημείο των παιδικών κατασκηνώσεων και στη συνέχεια να το πάνε στην παραλία της “Σαρακήνας”.
Φεύγοντας και πάλι, αποφάσισαν να ξαναεπιστρέψουν για να σβήσουν τα ίχνη τους από το αυτοκίνητο, όπως και έγινε.
Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε αργά το απόγευμα χθες από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και έφερε ίχνη εγκληματικής ενέργειας, καθώς ήταν επιλεκτικά σκουπισμένο στις πόρτες και στο πορτ-μπαγκάζ.
Στο Δήμο Παγγαίο συνεχίζεται οικονομικός έλεγχος από ορκωτούς ελεγκτές, ο οποίος έχει ήδη διαπιστώσει έλλειμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, σκοπός των δραστών ήταν να σκοτώσουν το Δήμαρχο και να “φορτώσουν” σε αυτόν το οικονομικό έλλειμα.
___________________________________________________
Τώρα φορτώθηκαν και το έγκλημα και θα αναπαυθούν εν τόπω...σκιερό κάμποσα χρονάκια!
* Θα πρέπει να επισημάνουμε τη ταχύτητα με την οποία η αστυνομία διαλεύκανε το έγκλημα καθώς και τη παρατηρητικότητα του εκτός Υπηρεσίας Αστυνομικού που εντόπισε το αυτοκίνητο.
EFENPRESS