25.12.09

ΕΥΧΕΣ



--
http://i-diadromi.blogspot.com/

Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα

Posted: 24 Dec 2009 12:57 PM PST

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.







Καλά Χριστούγεννα!


Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και του ερχομού του νέου έτους εύχομαι στον
καθένα και καθεμία από σας ξεχωριστά, χρόνια πολλά, υγεία και προκοπή στις οικογένειες σας και κάθε επιτυχία στους στόχους σας. Σας ευχαριστώ για τη φιλία και την υποστήριξή σας. Να είστε καλά
.
Ευ. Βενιζέλος

Posted: 23 Dec 2009 04:27 AM PST

Ο Johnpatra και οι συνεργάτες του Johnpatra BLOG σας εύχονται ολόψυχα χρόνια πολλά,καλά Χριστούγεννα και ευτυχιμένο το νέο έτος.Να περνάτε πάντα καλά όπως θέλει ο καθένας σας.




24 Δεκ 2009
Ευτυχισμένα Χριστούγεννα

Σε όλους τους αναγνωστες και φίλους και συντάκτες του taxalia
- Merry Christmas -
2009



24 Δεκ 2009

Ευτυχισμένα Χριστούγεννα


Σε όλους τους αναγνωστες και φίλους και συντάκτες του taxalia
- Merry Christmas -
2009



Μήνυμα απο Ευ. Βενιζέλο για τις γιορτές προς τους φίλους του διαδικτύου:


23/12/2009,

" Η άμεση επικοινωνία μας μου λείπει πολύ. Είναι όμως πολύ δύσκολο να συνδυάσω την υπουργική μου ιδιότητα με τη διατύπωση αντισυμβατικών σχολίων στο Διαδίκτυο. Ζητώ την κατανόησή σας.
Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και του ερχομού του νέου έτους εύχομαι στον καθένα και καθεμία από σας ξεχωριστά, χρόνια πολλά, υγεία και προκοπή στις οικογένειες σας και κάθε επιτυχία στους στόχους σας. Να είστε καλά."
Ευ. Βενιζέλος

Μήνυμα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης για τα Χριστούγεννα 2009

«Ας είναι τα Χριστούγεννα η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής εποχής»


Με την ευκαιρία του ερχομού της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης, των Χριστουγέννων, σας στέλνω μέσα από την καρδιά μου τις πιο θερμές και ειλικρινείς μου ευχές, τα Άγια Χριστούγεννα, να είναι για όλους σας η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής εποχής.

Είθε η Γέννηση του Θεανθρώπου να γεμίσει τις καρδιές όλων των ανθρώπων της γης με αγάπη και διάθεση για έργα ειρηνικά και η Βηθλεέμ να ζει πάντα μέσα μας ως φάρος φωτεινός και ελπιδοφόρος.

Για τη Θεσσαλονίκη, την πόλη που αγαπάμε όλοι με πάθος, εύχομαι να κατακτήσει όλα όσα δικαιούται και όλοι μαζί, ενωμένοι με κοινούς οραματισμούς να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με το νέο του Δημαρχείο – Στρατηγείο – το οποίο τίθεται με όλες του τις δυνάμεις στην απόλυτη εξυπηρέτηση των πολιτών – με τους μακρόπνοους Σχεδιασμούς και τα Επιχειρησιακά Προγράμματα, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με δύναμη και πίστη στις δυνάμεις της πόλης για μια Θεσσαλονίκη της ανάπτυξης, της ευημερίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, για μια Θεσσαλονίκη σύγχρονη, ανταγωνιστική και φιλόξενη.

Συνεχίζουμε το έργο, προχωρούμε μαζί.



Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα να έχετε καλή υγεία πολλές και καλές ειδήσεις και σας ευχαριστώ για την επικοινωνία και την βοήθεια σας.

Με εκτίμηση
Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α
Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ απο ΧΑΛΚΙΔΑ ,Years many of chalkis,De muchos años de chalkis


evia-halkida.blogspot.com


Καλά Χριστούγεννα!

Posted: 24 Dec 2009 09:56 AM PST


Το Εν Κρυπτώ σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία και κάθε ευτυχία!