24.12.09

Τοπικές βροχές στα Βόρεια ανήμερα τα Χριστούγεννα

newsblog | Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009 | 18:46
Τοπικές βροχές στα Βόρεια με ισχυρούς νοτιάδες στα πελάγη και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Πιό αναλυτικά: Λίγες αραιές νεφώσεις προβλέπονται την Παρασκευή ανήμερα των Χριστουγέννων σε ολόκληρη την χώρα οι οποίες στα Βόρεια θα είναι πιό αυξημένες και θα σημειωθούν κατα τόπους ασθενείς βροχές κυρίως από το μεσημέρι και μετά.Περιορισμένη αναμένουμε να είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στην Δυτική στην Κεντρική και στην Βόρεια Ελλάδα.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο και Κεντρικό Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 και τοπικά και τα 8 Beaufort ενώ στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 7 Beaufort . Στο Ιονιο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort.

Θερμοκρασία

H θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα Βόρεια τους 16 βαθμούς στα Κεντρικά τους 18-19 στα Δυτικά τους 20 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 20 βαθμούς.

Για τη Θεσσαλονίκη:

Τοπικές νεφώσεις κατα περιόδους πιό αυξημένες προβλέπονται για τα Χριστούγεννα στην Θεσσαλλονίκη. Από τις μεσημεριανές ώρες και μετά οι νεφώσεις θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις θα φτάσουν τα 4 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-13 βαθμούς κελσίου. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες.

EFENPRESS