24.12.09

Απίστευτο!!Το ΚΚΕ διαμαρτύρεται και ζητάει την νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών....



Posted: 23 Dec 2009 04:05 AM PST
ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.@@@@@@@@@@@@@@

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ........

Για τις κυβερνητικές εξαγγελίες για τους μετανάστες το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ υπογραμμίζει σε σχόλιό του:


«Η τακτική του καρότου για μια μικρή κατηγορία μεταναστών και του μαστίγιου για την πλειοψηφία θριάμβευσε στα κυβερνητικά μέτρα για τους μετανάστες. Από τις εξαγγελίες για την ιθαγένεια δε θα ωφεληθούν ούτε τα μισά από τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στην Ελλάδα, αφού μπαίνει ως προϋπόθεση η 5ετής νόμιμη διαμονή των γονέων, τη στιγμή που οι μέχρι τώρα πολιτικές νομιμοποίησης των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ άφησαν και εξακολουθούν να αφήνουν στην παρανομία χιλιάδες μετανάστες που ζουν κι εργάζονται επί χρόνια στη χώρα μας. Τα μέτρα για την κτήση ιθαγένειας διατηρούν τον εισπρακτικό χαρακτήρα αφού παραμένει σε υψηλά επίπεδα το απαράδεκτο παράβολο και δεν προτάθηκε κανένα μέτρο για την .........
επιτάχυνση των διαδικασιών που καθυστερούν απαράδεκτα.

Για τη μεγάλη πλειοψηφία των μεταναστών, θα εφαρμοστεί ακόμη μεγαλύτερη καταστολή, το κυνηγητό στα σύνορα και την ενδοχώρα με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή του Frontex, ο απόλυτος εγκλωβισμός στην Ελλάδα και η απέλαση όσων έχουν τελικό προορισμό άλλο κράτος - μέλος της ΕΕ. Ο υπουργός αναφέρθηκε σε αυτή τη μεγάλη κατηγορία μεταναστών και προσφύγων σαν να επρόκειτο για μεταφορά εμπορευμάτων και όχι ανθρώπων, γεγονός που αποκαλύπτει την υποκρισία στα περί σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το ΚΚΕ απαιτεί και αγωνίζεται για νομιμοποίηση όλων των μεταναστών που ζουν κι εργάζονται στην Ελλάδα, να δοθεί άσυλο στα θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, πλήρη δικαιώματα στους ίδιους και τις οικογένειές τους και χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων για να μεταβούν στις χώρες της επιλογής τους με την κατάργηση του Κανονισμού του Δουβλίνου».

Vendeta.blogspot.com