8.12.09

Συνάντηση Π.Ψωμιάδη με τον Αντώνη Σαμαρά



think politics | Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009 | 22:24

Συνάντηση μεταξύ του Π.Ψωμιάδης και του νέου προέδρου της Ν.Δ, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην Αθήνα, στη Ρηγίλλης, η πρώτη μετά τις εσωκομματικές εκλογές και την περιπέτεια υγείας του Νομάρχη Θεσσαλονίκης.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Π.Ψωμιάδης δήλωσε: «Δεν ήρθα στη Ρηγίλλης ούτε για να κολακεύσω τον πρόεδρο όπως κάποιοι άλλοι, ούτε για να ζητήσω οφίκια. Όπως βλέπετε, δεν καβάλησα κανέναν καλάμι.
Μην ξεχνάτε ότι είμαι νομάρχης όλων των Θεσσαλονικέων. Εκπροσωπώ όλο το λαό και στην παρούσα φάση δεν θα ήθελα να έχω κανένα κομματικό αξίωμα.
Ήρθα για να ευχηθώ στον Αντώνη Σαμαρά καλή δύναμη και καλή επιτυχία και θα είμαι δίπλα του. Επίσης του ζήτησα για το καλό της χώρας, εκεί που υπάρχουν θετικές προτάσεις, να συνεργαστεί με τον Γ. Παπανδρέου. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του. Από δω και πέρα είμαστε πλέον σε συνεχή επαφή και συνεργασία.
Το ονειρεμένο και μαγικό ταξίδι μου, το ταξίδι του λαού δεν τελείωσε στις 29 Νοεμβρίου. Παραμένω η καθαρή φωνή του απλού νεοδημοκράτη και σε ό,τι με αφορά δεν θα επιτρέψω κλειστές πόρτες, αλαζονικές και αυταρχικές συμπεριφορές και πολιτικές.
Εξάλλου αυτό υποσχέθηκα προεκλογικά στο λαό της ΝΔ. Η κ. Μπακογιάννη είναι αστέρι, δεν περισσεύει κανείς στη ΝΔ, όλοι είναι χρήσιμοι. Όμως πρέπει να ξέρετε ότι εμείς οι πολιτικοί είμαστε δέσμιοι των θέσεων και των αποφάσεών μας».