11.12.09

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ


* Έντονη δυσαρέσκεια σε μέλη του ΛΑ.Ο.Σ .

* Ο πρώτος λόγος:
Ο κ. Καρατζαφέρης είχε προτείνει προεκλογικά, να επιστρέψουν στις θέσεις τους οι αποσπασμένοι σε γραφεία πολιτικών Δημόσιοι Υπάλληλοι, ώστε να μην υπάρχουν κενά και οι διάφορες Υπηρεσίες να δουλεύουν ρολόϊ.
-Ο ίδιος όμως, αμέσως μετά τις πρόσφατες εκλογές, όπου έλαβε σημαντικό ποσοστό ψήφων, έσπευσε να απολύσει όσους υπαλλήλους είχε στο κόμμα - οι οποίοι εργάσθηκαν σκληρά για να το φτάσουν εκεί που έφτασε και δέχθηκε να του σταλούν ...Δημόσιοι υπάλληλοι (με απόσπαση) που τους πληρώνει ο Ελληνικός λαός και όχι ο...ΛΑ.Ο.Σ ! Δηλαδή κάνει αυτά που κατηγορούσε τους άλλους!
-Βέβαια, το ίδιο κάνουν και τα άλλα κόμματα, αλλά τα άλλα κόμματα δεν μίλησαν για κατάργηση του μέτρου! ΄Αλλα λέμε και άλλα κάνουμε;

* Ο δεύτερος λόγος ήταν η απόφασή του να στηρίξει τη κ. Μπακογιάννη, που μέχρι πρότινος ήταν ο χειρότερος πολιτικός εχθρός της !
-Αυτή η ενέργεια απετέλεσε το βασικό ερέθισμα, τον σπινθήρα για την ομαδική μετακίνηση οπαδών του στο κόμμα του κ. Σαμαρά.
-Προσπαθώντας να χτυπήσει τον κ. Σαμαρά, για να μη χάσει ψήφους σε περίπτωση εκλογής του ως αρχηγού της ΝΔ, στήριξε τη κ. Μπακογιάννη! Όμως έπαιξε και έχασε.Τα λάθη πληρώνονται και σε ψήφους...!

*Ο τρίτος λόγος ήταν η προσπάθειά του -εκ των υστέρων- να εναγκαλισθεί τον νικητή κ. Σαμαρά και να χρησιμοποιήσει την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας για να ανατρέψει την μόλις εκλεγείσα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ !
- Και εκεί όμως απέτυχε. Πήρε την υπερήφανη απάντηση του κ. Σαμαρά: ΟΧΙ
Αυτή η πολιτικά και ηθικά έντιμη απάντηση του κ. Σαμαρά, δικαίωσε τους οπαδούς του που τον ανέδειξαν Αρχηγό και τον καταξίωσε και στα μάτια αυτών τούτων των πολιτικών του αντιπάλων.
-Δυστυχώς, το αντίθετο ακριβώς συνέβη με τον κ. Καρατζαφέρη.Τον μείωσε στα μάτια των οπαδών του και δυσαρέστησε και εκείνους που προήρχοντο από το χώρο του ΠΑΣΟΚ που είχαν πιστέψει στο παραπλανητικό-όπως απεδείχθη- σύνθημα " ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ"και έβλεπαν με συμπάθεια την εκλογή του κ. Γεωργίου Παπανδρέου-χωρίς απαραίτητα να έφευγαν από το ΛΑ.Ο.Σ.
-Μετά από αυτό, σημειώθηκαν αποχωρήσεις πρώην οπαδών του ΠΑΣΟΚ, που άλλοι ( οι περισσότεροι) επανήλθαν στις τάξεις του και άλλοι ακολούθησαν το μεγάλο ρεύμα προς τον κ. Σαμαρά.
** Ισως ο κ. Καρατζαφέρης θα πρέπει να αναθεωρήσει τακτικές που αντί να φέρνουν ψηφοφόρους, τους διώχνουν.

EFENPRESS