21.12.09

Έρευνες και με δορυφόρους για τη σορό του Τάσσου


ΔΕΥΤΈΡΑ, 21 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2009

Αναμένονται εξελίξεις αυτή την εβδομάδα
Kαθοριστική για την εξέλιξη των ερευνών για την κλοπή της σορού του αείμνηστου προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου θεωρείται αυτή η εβδομάδα. Η Αστυνομία αναμένει απαντήσεις σε σωρεία ενεργειών που προέβη την περασμένη εβδομάδα, κάποιες εκ των οποίων γίνονται στα παρασκήνια.

Οπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Φιλελεύθερος", σημαντική θεωρείται η απάντηση που αναμένεται για βοήθεια από ΗΠΑ και Ισραήλ προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον οι δορυφόροι που διαθέτουν στην περιοχή κατέγραψαν οτιδήποτε από τη σκηνή του εγκλήματος.

Σύμφωνα μάλιστα με ειδικούς, υπάρχει η δυνατότητα, δορυφόροι που ήταν στραμμένοι στην περιοχή τα ξημερώματα της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου, να είχαν καταγράψει όλες τις κινήσεις στο κοιμητήριο Δευτεράς, γεγονός που θα βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Μυστήριο καλύπτει ακόμη την ταυτότητα και τα κίνητρα των δραστών, αφού ένα δεκαήμερο μετά την πρωτοφανή πράξη βεβήλωσης του τάφου, δεν έχουν επικοινωνήσει με οποιονδήποτε.

Οι ελπίδες πάντως της Αστυνομίας δεν εξανεμίζονται και δεν αποκλείεται η κάθοδος ξένων ανακριτών ώστε να βοηθήσουν στην αστυνομική έρευνα που διεξάγεται πλέον με τη βοήθεια και των Βρετανικών Βάσεων.

iKypros/infognomon politics
21/12/2009
___________________________________________________________
Επαναλαμβάνουμε το ερώτημα:
Έψαξαν τους υπόλοιπους τάφους- για ίχνη ανοίγματος- στο ίδιο κοιμητήριο που ήταν η σωρός του Προέδρου;
Είναι πολύ πιθανόν και..σκόπιμο να τον έχουν κρύψει σε άλλο τάφο και να εξαφάνισαν τα ίχνη τους (και τη σωρό).

EFENPRESS