3.12.09

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Την 30-11-2009 και ώρα 14:00, στο 42ο χλμ της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Σερρών, ΙΧΦ αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός, προσέκρουσε σε ΙΧΕ αυτοκίνητο που βρισκόταν στο έρεισμα του οδοστρώματος, με συνέπεια να παρασυρθεί και να τραυματιστεί θανάσιμα 36χρονος αλλοδαπός, ο οποίος βρισκόταν πίσω από το προαναφερόμενο όχημα.
Από το Τμήμα Τροχαίας Λητής διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος.


ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση πληροφοριών και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, πρωινές ώρες της 28-11-2009, στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί (33 και 30 ετών) κι ένας αλλοδαπός (34 ετών) για διακίνηση λαθρομεταναστών.
Συγκεκριμένα, στην ευρύτερη περιοχή Σουφλίου Έβρου, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Α.Δ. Αλεξανδρούπολης, διαπίστωσαν μεταφορά (14) λαθρομεταναστών, μεταξύ των οποίων 2 ανήλικοι, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου συνελήφθησαν τόσο οι διακινητές όσο κι οι λαθρομετανάστες.
Διεξάγονται έρευνες για την τυχόν συμμετοχή κι άλλων ατόμων στην υπόθεση.


ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

Πρωινές ώρες της 30-11-2009, εντός αστικού λεωφορείου, δύο αλλοδαπές αφαίρεσαν πορτοφόλι από τσάντα ημεδαπής, πλην όμως έγιναν αντιληπτές και συνελήφθησαν από αστυνομικούς που ενημερώθηκαν για το συμβάν. Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

EFENPRESS