7.12.09

ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ






* Μαζικές προσαγωγές υπόπτων
* Συλλήψεις αναρχοαυτόνομων καταστροφέων

-Απέδωσαν η ( έστω μερική) αποδέσμευση της Αστυνομίας από την "αχαρακτήριστη" διαταγή Μαρκογιαννάκη περί ...παθητικής στάσεώς της ! ( Είχε επηρεαστεί φαίνεται από την ...ομοιοπαθητική)

-Σωστή η στάση του Υπουργού κ. Χρυσοχοϊδη ( για πρώτη φορά ! )

-Οι προσαγωγές ωφέλησαν και στο να ενημερωθούν οι Αρχές και για τα "νέα" φυντάνια !

-"Έγκλημα και Τιμωρία " το πάθημα του k. Πρύτανη που μαζί με άλλους "καθηγητές" χάϊδευαν τους αναρχικούς και παραχωρούσαν τους πανεπιστημιακούς χώρους και τα ηλεκτρονικά μέσα- internet κ.λ.π. - στους αναρχικούς που τα μετέτρεψαν σε χώρους...αλλοτρίας ακολασίας πάσης φύσεως !

- Μετά την "κατραπακιά" ελπίζουμε ο κ. Πρύτανης και οι περί αυτόν να βάλουν μυαλό και να μην επιτρέψουν στο μέλλον ούτε την είσοδο σε μη φοιτητές στους πανεπιστημιακούς χώρους.

- Εάν "ιδέες" είναι οι μολότωφ, τα ναρκωτικά, οι σιδηρολοστοί, τα ρόπαλα, οι πέτρες και οι φωτοβολίδες, τότε η ελεύθερη διακίνηση των "ιδεών" αυτών είναι έργο αυτών που είναι εντεταλμένοι για τη προάσπιση άλλων ιδεών εκ διαμέτρου αντιθέτων και για τη μη διδαχή των ιδεών αυτών θα έπρεπε ήδη να είχαν αποπεμφθεί από τις θέσεις που κατέχουν ώς ανώτατοι εκπαιδευτικοί, αφού δεν έχουν το σθένος να φύγουν μόνοι τους!

- Ευθύνεται όμως και η Πολιτεία.Προσπαθεί να μετατοπίσει το βάρος της εφαρμογής των νόμων στους ώμους εκπαιδευτικών, οι οποίοι αφ ενός δεν θέλουν να παραιτηθούν και αφ ετέρου φοβούνται να ζητήσουν την παρέμβαση της Αστυνομίας στου πανεπιστημιακούς χώρους.

-Δεν μπορούν να ασκούν εισαγγελικά καθήκοντα οι πρυτάνεις για να αποφασίζουν αυτοί πότε και αν θα ζητήσουν την επέμβαση της Αστυνομίας.

-Το πιο απλό είναι να τεθεί τέλος στο "ασυλο" και στην είσοδο των ανωτάτων σχολών να γίνεται έλεγχος των εισερχομένων από φύλακες αυτών για να διαπιστώνεται άν είναι φοιτητές ή εξωσχολικοί.

-Κανείς φοιτητής δεν θα κατέβαζε την Ελληνική σημαία για να την κάψει και στη θέση της να αναρτήσει το κολ...νο των αναρχικών !

-Συγχαίρουμε -για πρώτη φορά- τη στάση του κ. Χρυσοχοίδη και ελπίζουμε να "προσγειώθηκε" στην ωμή πραγματικότητα.

EFENPRESS