2.12.09

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ !!!


Προτείνει συνεργασία με τη ΝΔ για να ....ανατρέψουν τη νεοεκλεγείσα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ !
----------
* Με αφορμή τις Προεδρικές εκλογές ζητά τη μη ψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για να ανατρέψει τη νεοεκλεγείσα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και να συνυπάρξει με τη ΝΔ σε μιά νέα κυβέρνηση!

* Δείγμα πολιτικής ανευθυνότητας !

* Τα περί δικομματισμού τα ξέχασε φαίνεται ο κ. Καρατζαφέρης!

* Αδιαφορεί για την εκφρασμένη θέληση του Ελληνικού Λαού που με συντριπτική πλειοψηφία εξέλεξε το ΠΑΣΟΚ.

* Αδιαφορεί για τους ιδιους τους οπαδούς του που προήρχοντο από το ΠΑΣΟΚ και τους εξαπάτησε με το απατηλό σύνθημα " ολους εμάς ενώνει η Ελλάς" και τώρα ζητά να συμμαχήσει με τη ΝΔ, γιατί κατάλαβε ότι ο νέος Αρχηγός της ο κ. Σαμαράς θα του αποσπάσει το μεγαλύτερο μέρος του κόμματός του.

*Καταλαβαίνει ότι το ρεύμα των οπαδών του προς τη ΝΔ του Σαμαρά γίνεται ποταμός και σπεύδει, πρίν το καράβι του βυθιστεί, να σκαρφαλώσει στο ασφαλές σκάφος της ΝΔ, αδιαφορώντας για όσα έλεγε μέχρι χθές!

*Φυσικά δεν του ήρθαν όλα ευνοϊκά γιατί δεν εξελέγη η. κ. Μπακογιάννη - την οποία στήριζε- και η οποία σίγουρα θα απεδέχετο τη πρότασή του.

*Ο κ. Σαμαράς, με το ήθος που τον διακρίνει, είναι ζήτημα αν θα υποκύψει στις μεγάλες πιέσεις που θα υποστεί για συνεργασία για ανέντιμη ανατροπή της κυβερνήσεως και συνεργασία με τον Καρατζαφέρη .

* Ο κ. Καρατζαφέρης, με τη πράξη του αυτή, θεωρείται πλέον ότι έχει χάσει το 1/3 των οπαδών του, (αυτούς δηλαδή που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ) , το 1/3 των οπαδών του που προέρχονται από τη ΝΔ και επιστρέφουν σε αυτήν λόγω Σαμαρά και παραμένει μόνο το 1/3 πιστό σ αυτόν, δηλαδή το ποσοστό του πέφτει κάτω από το ΣΥΡΙΖΑ.

*Ελπίζουμε ότι το πολιτικό ήθος του κ. Σαμαρά θα επικρατήσει και θα αρνηθεί κάθε συνεργασία με τον κ. Καρατζαφέρη, αποφεύγοντας να αμαυρώσει την εικόνα του στα πρώτα του βήματα σαν αρχηγός της ΝΔ και μελλοντικός πρωθυπουργός, για να εξυπηρετηθούν οι όποιες πολιτικές επιδιώξεις του Καρατζαφέρη.

EFENPRESS