28.12.09

Στον Εισαγγελέα ο 31χρονος που πυροβολούσε μέσα από τζιπ


newsblog | Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009 | 14:32
Ενώπιον του Εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες οδηγήθηκε ο 31χρονος, ο οποίος από τις 20 Δεκεμβρίου σκόρπισε τον τρόμο στους δρόμους της Αθήνας πυροβολώντας αδιακρίτως πεζούς.
Το όπλο της επίθεσης, ένα πιστόλι 9 χιλ. ταυτοποιήθηκε και είναι ίδιο με αυτό που βρέθηκε σε αποθήκη του σπιτιού του δράστη, σύμφωνα άλλωστε και με όσα ανακοινώθηκαν σήμερα από την Αστυνομία. Στα ίχνη του δράστη οι αστυνομικοί έφτασαν ύστερα από τηλεφώνημα γυναίκας (;), η οποία ανέφερε ότι ένα τέτοιο τζιπ κυκλοφορούε στο κέντρο της Αθήνας.
Στα πίσω καθίσματα του οχήματος βρέθηκαν δύο κάλυκες από πιστόλι των 9 χιλιοστών*, καθώς και ίχνη πυρίτιδας, ενώ υπάρχει και βίντεο από χώρο της μίας από τις επιθέσεις.
Ο 31χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και δηλώνει αθώος.

_______________________________________
Οι κάλυκες απορρίπτονται από τη δεξιά μεριά.Έτσι όταν ο οδηγός πυροβολεί προς τα δεξιά- μέσα από το ανοιχτό παράθυρο του συνοδηγού, είναι λογικό οι κάλυκες να έχουν πέσει στο πίσω κάθισμα. Εάν έχουν ανευρεθεί κάλυκες στο δρόμο, τότε πρέπει να αναζητηθεί και συνεργός- για τις περιπτώσεις αυτές, γιατί αποκλείεται να πέσουν κάλυκες στο δρόμο όταν πυροβολούσε από το δεξιό ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου, εν κινήσει.

EFENPRESS