29.12.09

Το 2009 φεύγει…- ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ





Β.Παπαγεωργόπουλος: Ολοκληρώθηκε άλλος ένας χρόνος. Το 2009 φεύγει…

Χρόνος σκληρός για τη χώρα, λόγω της οικονομικής κρίσης που υπάρχει.
Χρόνος σκληρός, για όλον τον Ελληνικό λαό.
Συγχρόνως χρόνος γόνιμος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τους Θεσσαλονικείς.

Χρόνος που χαρήκαμε την νέα Παραλία, χρόνος που κολυμπήσαμε στο νέο μας κολυμβητήριο, χρόνος που νιώσαμε υπερήφανοι για το νέο μας Δημαρχείο και τόσα άλλα σημαντικά έργα χρήσιμα για τον πολίτη.
Χρόνος που προσφέραμε πολλά στον τομέα του πολιτισμού και της κοινωνικής πολιτικής, χρόνος που δείξαμε ακόμη περισσότερη φροντίδα για το περιβάλλον, το πράσινο, την καθαριότητα, την ευταξία της πόλης μας.
Πιστεύω ότι ως Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και ως Παράταξη της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ», αποδειχθήκαμε και αυτόν τον χρόνο – το 2009 – χρήσιμοι για την πόλη και τους Θεσσαλονικείς.

Αποδειχθήκαμε… ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.!!!

Με καθαρή καρδιά λοιπόν κι ενόψει της Πρωτοχρονιάς, εύχομαι σε όλους τους Θεσσαλονικείς υγεία, ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη, εύχομαι να ξεπεραστούν γρήγορα οι όποιες δυσκολίες και τέλος εύχομαι το νέο έτος να αγαπήσουμε όλοι μας ακόμη περισσότερο τον Δήμο μας, την Θεσσαλονίκη μας, την Μακεδονία μας, την Ελλάδα ολόκληρη.

Ως Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνουμε τις δράσεις μας και αυτόν τον χρόνο με άλλες δύο εκδηλώσεις ΑΓΑΠΗΣ.

Πρώτον, σήμερα 29η/12/2009, παραδίδουμε σε 20 πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου μας την οικονομική στήριξη των 3.000 ευρώ που έχουμε καθιερώσει ως Διοίκηση σε κάθε γέννηση παιδιού μετά το τρίτο.

Ένα μικρό λιθαράκι στην αντιμετώπιση του μεγαλύτερου εθνικού προβλήματος, που είναι η υπογεννητικότητα.

Δεύτερον, μεθαύριο 31η/12/2009 το μεσημέρι, παραθέτουμε γεύμα αγάπης, στο χώρο του νέου μας Δημαρχείου σε 600 άπορες οικογένειες.

Κίνηση συμβολική, που ως στόχο έχει αφενός την ηθική στήριξη των συμπολιτών μας που περνούν, ελπίζω πρόσκαιρες, δυσκολίες και αφετέρου την ευαισθητοποίηση της κεντρικής εξουσίας που πρέπει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγάπη να αγκαλιάσει αυτές τις τάξεις.

Στον ίδιο χώρο – στο νέο μας Δημαρχείο – θα υποδεχθούμε και θα ακούσουμε τα κάλαντα από τις κοινωνικές ομάδες, τους πολιτιστικούς Συλλόγους, τις μπάντες και τα ΚΑΠΗ του Δήμου μας.

Νέο Δημαρχείο για ένα Νέο ξεκίνημα το 2010.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!! ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.

EFENPRESS