24.12.09

Μήνυμα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης για τα Χριστούγεννα 2009

«Ας είναι τα Χριστούγεννα η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής εποχής»


Με την ευκαιρία του ερχομού της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης, των Χριστουγέννων, σας στέλνω μέσα από την καρδιά μου τις πιο θερμές και ειλικρινείς μου ευχές, τα Άγια Χριστούγεννα, να είναι για όλους σας η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής εποχής.

Είθε η Γέννηση του Θεανθρώπου να γεμίσει τις καρδιές όλων των ανθρώπων της γης με αγάπη και διάθεση για έργα ειρηνικά και η Βηθλεέμ να ζει πάντα μέσα μας ως φάρος φωτεινός και ελπιδοφόρος.

Για τη Θεσσαλονίκη, την πόλη που αγαπάμε όλοι με πάθος, εύχομαι να κατακτήσει όλα όσα δικαιούται και όλοι μαζί, ενωμένοι με κοινούς οραματισμούς να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με το νέο του Δημαρχείο – Στρατηγείο – το οποίο τίθεται με όλες του τις δυνάμεις στην απόλυτη εξυπηρέτηση των πολιτών – με τους μακρόπνοους Σχεδιασμούς και τα Επιχειρησιακά Προγράμματα, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με δύναμη και πίστη στις δυνάμεις της πόλης για μια Θεσσαλονίκη της ανάπτυξης, της ευημερίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, για μια Θεσσαλονίκη σύγχρονη, ανταγωνιστική και φιλόξενη.

Συνεχίζουμε το έργο, προχωρούμε μαζί.