30.11.09

ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εκρήξεις από εμπρηστικούς μηχανισμούς στη Θεσσαλονίκη
newsblog | 16:46
Εκρήξεις από εμπρηστικούς μηχανισμούς σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία στη Θεσσαλονίκη. Στις οδούς Μιαούλη, Τσιμισκή και Εγνατίας είναι τα σημεία που από ότι φαίνεται έχουν εκραγεί οι εμπρηστικοί μηχανισμοί.


efenpress 17.00
Νεώτερες πληροφορίες μιλούν για εκρήξεις στην Κατσιμίδου πρό ολίγου και στηνΚεραμοπούλου στον τεταρτο όροφο πολυκατοικίας τώρα.

Στο γραφείο του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης Μ.Λαμτζίδη σημειώθηκε η μία από τις εκρήξεις εμπρηστικών μηχανισμών στη συμπρωτεύουσα. Το γραφείο βρίσκεται στην οδό Εγνατίας 74 και η οικοδομή είναι αποκλεισμένη.



Διαδοχικές οι εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη – Τρεις μηχανισμοί εξερράγησαν, ένας δεν λειτούργησε

newsblog | Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009 | 17:21

Διαδοχικές οι εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη. Στο στόχαστρο μπήκαν τα γραφεία του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στα γραφεία ξενοδοχειακής εταιρείας στην οδό Τσιμισκή 11, στο γραφείο του προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ (ασφαλιστικού φορέα των δημοσιογράφων) στην οδό Μιαούλη 56 Παναγιώτη Νεστορίδη. Ένας ακόμα εμπρηστικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στο γραφείο του προέδρου της ΕΣΗΕΜ-Θ Μάκη Βοϊτσίδη, όμως δεν εξερράγη.




Ένας ακόμα εμπρηστικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε σπίτι αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη
newsblog | 17:55
Ένας ακόμα εμπρηστικός μηχανισμός εντοπίστηκε έξω από την πόρτα του σπιτιού αστυνομικού, στην οδό Κεραμοπούλου. Ο αστυνομικός υπηρετεί στο Α’ Α.Τ Θεσσαλονίκης, χωρίς να έχει εμπλοκή σε κάποια γνωστή υπόθεση. Ο εμπρηστικός μηχανισμός δεν εξεράγη.