25.11.09

«Kαλοντυμένος και με κοστούμι» ο δράστης της επίθεσης στον 52χρονο οδηγό ταξί

newsblog | Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009 | 18:43

Καλοντυμένος, φορώντας κοστούμι ήταν σύμφωνα με τις περιγραφές ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στον 52χρονο οδηγό ταξί στην οδό Μεγακλέους στην Τούμπα σήμερα τα ξημερώματα. Ο δράστης επιβιβάσθηκε στην περιοχή της πλατείας Κολόμβου και ζήτησε να τον μεταφέρει ο άτυχος οδηγός ταξί στην περιοχή της Τούμπας. Η επίθεση του αγνώστου δράστη εκδηλώθηκε κατά πάσα πιθανότητα με ξιφολόγχη, όπως αναφέρεται σχετικά, και με ιδιαίτερη σφοδρότητα καθώς ο δράστης κατάφερε στο θύμα του επτά αλεπάλληλα χτυπήματα, πριν τραπεί σε φυγή. Στο όλο περιστατικό αυτόπτης μάρτυρας ήταν ένας διανομέας. Ο 52χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ
Πόσα θύματα πρέπει να θρηνήσουμε ακόμα μέχρι επιτέλους η πολιτεία να καταλάβει ότι πέρασε η εποχή που ο κόσμος ζούσε σε ασφαλές περιβάλλον χωρίς ληστές, δολοφόνους κλπ κακοποιούς κάθε είδους;
Για την ασφάλεια των οδηγών ταξί, μία είναι μόνο η λύση. Διαχωριστικό των εμπρός καθισμάτων με τα πίσω με αλεξίσφαιρο πλέξι-γκλας και θυρίδα για την καταβολή του κομίστρου - όπως γίνεται σε πολές χώρες του εξωτερικού.
* Δεν μπορεί να ευρίσκεται στο έλεος του καθενός ο οδηγός του ταξί για λίγα ευρώ που απαιτούνται για το διαχωριστικό.
EFENPRESS