14.11.09

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται ότι, την Τρίτη (17-11-2009) στο κέντρο της πόλης, με πρωτοβουλία διαφόρων φορέων πόλης μας, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις , συγκεντρώσεις και πορείες στο πλαίσιο εορτασμού της 36ης Επετείου του Πολυτεχνείου.

Από 14.30 ώρα, λόγω της προσέλευσης πολιτών, το κέντρο της πόλης θα αποκλειστεί και δεν θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων, ενώ θα υπάρξουν αλλαγές και στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων.

Ειδικότερα:
• Από 14.30 ώρα σταδιακά θα υπάρξουν παρεμβάσεις (διακοπές-εκτροπές) της κυκλοφορίας στους δρόμους: Εγνατία, Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή, Αγ. Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ, Καρ Ντηλ, Βασ. Ηρακλείου, Γ΄ Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ. Λαμπράκη, Κ. Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φόρα κυκλοφοριακές συνθήκες.

• Επίσης, από 06.00 ώρα θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων στους δρόμους: Εγνατία (από Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι Βενιζέλου), Εθνικ. Αμύνης (από Αγ. Δημητρίου μέχρι Τσιμισκή), Αγίου Δημητρίου (από Εθνικής Αμύνης μέχρι Κατσιμίδη), Γ΄Σεπτεμβρίου (από οδό Αγ. Δημητρίου μέχρι Λ. Στρατού), Αγγελάκη (από Πλ. Συντριβανίου μέχρι πλ. ΧΑΝΘ), Αρμενοπούλου (από Μελενίκου μέχρι Εθν. Αμύνης), Τσιμισκή (από Εθν. Αμύνης μέχρι Βενιζέλου), Β.Ηρακλείου (από πλ. Αριστοτέλους μέχρι Κ. Ντηλ), Κ.Ντηλ (από Τσιμισκή μέχρι Β. Ηρακλείου), Γρ.Λαμπράκη (από Εγνατία μέχρι Γ΄Σεπτεμβρίου), Κ.Καραμανλή (από Γ΄Σεπτεμβρίου μέχρι Κατσιμίδη), καθώς και όπου αλλού απαιτηθεί.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, δηλαδή από ώρα 14.30 της Τρίτης και μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων, από Ανατολικά προς Δυτικά, μέσω των οδών Κατσιμίδη-Περιφερειακής Οδού-Αγ. Δημητρίου-Κασσάνδρου και από Δυτικά προς Ανατολικά μέσω των οδών 26ης Οκτωβρίου-Αγ.Δημητρίου και Περιφερειακής Οδού, καθώς και από τη Λ. Νίκης, όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Για την ανεμπόδιστη διεξαγωγή των κάθε είδους εκδηλώσεων και τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα υπάρχει έντονη παρουσία ρυθμιστών τροχονόμων της Υπηρεσίας μας, οι οποίοι θα μεριμνήσουν για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά περίπτωση και με τους οποίους θα πρέπει να συνεργάζονται οι οδηγοί των οχημάτων.