1.11.09

Βρέθηκε το κλεμμένο περιπολικό !!!




Στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας
01/11/2009 | 21:02 Τελευταία Ενημέρωση 23:00 01/11/2009


Βρέθηκε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Κυριακής το αστυνομικό τζιπ της Δίωξης Λαθρομεταναστών που είχε αρπάξει ο νεαρός τσιγγάνος κατά τη διάρκεια ελέγχου στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας κοντά στο Σείριο.


Ο δράστης εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στον τσιγγάνικο καταυλισμό στην Αγία Σωτήρα Μενιδίου, ο ίδιος όμως παραμένει άφαντος και γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό του.

Ο νεαρός κατά τη διάρκεια ελέγχου άρπαξε υπηρεσιακό τζιπ του τμήματος Δίωξης Λαθρομεταναστών Ανατολικής Αττικής και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, τρεις άνδρες της Δίωξης Λαθρομεταναστών εντόπισαν στον παράδρομο της Εθνικής Οδού ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ένα φορτηγάκι, στα οποία επέβαιναν τουλάχιστον τέσσερα άτομα.

Οι άνδρες της αστυνομίας πλησίασαν και ζήτησαν από τους αγνώστους να σταματήσουν για έλεγχο, αλλά αυτοί εγκατέλειψαν τα οχήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και πρόλαβαν τον έναν, ενώ οι άλλοι τρεις κατάφεραν να διαφύγουν. Ο καταδιωκόμενος όμως έσπρωξε τον οδηγό του αστυνομικού οχήματος, το οποίο ήταν σταματημένο με τα κλειδιά στη μίζα, άρπαξε το τζιπ και εξαφανίστηκε.

ΣΚΑΙ