21.11.09

ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ "ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"


Δ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη 21 Νοεμβρίου 2009


ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, διοργανώνει την ¨ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ¨, σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ευόσμου Θεσσαλονίκης (Μ. Αλεξάνδρου 57).

 Η Έκθεση θα λειτουργήσει από 23-11-2009 έως 30-11-2009 και κατά τις ώρες 08.00-14.00.

 Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής, είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για την οδική συμπεριφορά και οδική ασφάλεια, την εύρυθμη κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την εμπέδωση κυκλοφοριακής αγωγής και παιδείας σε πεζούς και οδηγούς.

 Οι τροχονόμοι, άνδρες και γυναίκες της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, καθημερινά δίνουν στην άσφαλτο τον δικό τους σκληρό και επίπονο αγώνα για τους φίλους οδηγούς και πεζούς. Η σωστή κυκλοφοριακή αγωγή αποτελεί σήμερα ανάγκη και υποχρέωση όλων μας. Τα τροχαία ατυχήματα δεν είναι τυχαία, δυστυχώς ο άνθρωπος είναι αυτός που βαρύνεται με το συντριπτικό ποσοστό ευθύνης για την τέλεση τους.
Ο φόρος αίματος που αφήνουν στην άσφαλτο συνάνθρωποί μας, μικροί και μεγάλοι, μας αναγκάζει να επιτείνουμε τις προσπάθειές μας για την αντιμετώπιση της μάστιγας των τροχαίων ατυχημάτων που πλήττει την ελληνική κοινωνία.
Ο καθένας μας έχει το δικό του ποσοστό ευθύνης. Ας αναλογιστούμε το βάρος της συμμετοχής μας στα τροχαία ατυχήματα.

 Η Τροχαία Θεσσαλονίκης δίνει το δικό της παρόν και με υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας, διοργανώνει το 10ήμερο Οδικής Ασφάλειας.

 Ευελπιστούμε, αυτή η Έκθεση να συμβάλλει τα μέγιστα στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς επίσης να υποδείξει, να καθοδηγήσει και να βοηθήσει τους πολίτες και κυρίως τη νεολαία, στην καλύτερη κυκλοφοριακή αγωγή και οδική παιδεία.

 Παρακαλούμε όπως τιμήσετε με την παρουσία σας την Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας.

EFENPRESS