5.11.09

Ζούσε τον «Γολγοθά» μέσα στο ίδιο της το σπίτι



Posted: 04 Nov 2009 01:15 PM PST
(Vendeta)


Την έδερνε και την εκβίαζε να τα δέχεται όλα για να μην τα βγάλει στη φόρα βίντεο με προσωπικές της στιγμές. Ο λόγος για έναν 40χρονο επιχειρηματία από τα Μάλια, ο οποίος φαίνεται να κακοποιούσε συστηματικά τη σύζυγό του. Η υπόθεση απασχολεί τα τελευταία 24ωρα το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.
Η 39χρονη μητέρα δύο παιδιών ........ από τη Σερβία κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα, καταγγέλλοντας ότι βρισκόταν όμηρος στις διαθέσεις του συζύγου της τα τελευταία τέσσερα χρόνια με αποτέλεσμα να παραμένει ουσιαστικά κλεισμένη στο σπίτι. Ο 40χρονος φαίνεται να εξασφάλιζε τη σιωπή της εκβιάζοντάς την ότι θα δημοσιοποιούσε βίντεο. Την ίδια ώρα ωστόσο οι συγγενείς του κατηγορουμένου απορρίπτουν όσα του αποδίδονται υποστηρίζοντας ότι ήταν επιλογή της ίδιας να βγαίνει σπάνια από το σπίτι της.
Ο 40χρονος συνελήφθη όταν εντόπισαν στην κατοχή του ένα οπλοστάσιο. Μετά από έρευνες στο σπίτι και το κατάστημά του κατασχέθηκαν ένα πιστόλι Beretta και μία απομίμηση όπλου, μια καραμπίνα, 75 φυσίγγια για πιστόλι, 78 φυσίγγια για κυνηγετική καραμπίνα, και ένας πυροδοτικός μηχανισμός με περόνη ασφαλείας και πυροκροτητή. Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δερμάτινες θήκες πιστολιού, μία δερμάτινη φυσιγγιοθήκη και δύο σουγιάδες.
Μαζί με τον οπλισμό ωστόσο εντοπίστηκε και ένα πλήρες βεστιάριο για την κάλυψη των απαιτήσεων του 40χρονου όπως κατήγγειλε η γυναίκα. Κατασχέθηκε και επίμαχο οπτικό υλικό το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία για να συνεκτιμηθεί από τις εισαγγελικές αρχές. Σύμφωνα με όσα περιγράφει η 39χρονη ο εκβιασμός περιστρεφόταν γύρω από την απειλή για τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου υλικού.
Ο 40χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας Ηρακλείου ο οποίος τον παρέπεμψε για να δικαστεί στο αυτόφωρο για την παράνομη οπλοκατοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για την οπλοκατοχή, ενώ για την ενδοοικογενειακή βία η γυναίκα πρόκειται να εξεταστεί από γιατρό και σχηματίσθηκε καινούργια δικογραφία.