19.11.09

Στο Διοικητικό Συμβούλιο τουρκικής τράπεζας ο σύζυγος της Ντ.Μπακογιάννη ?



Posted: 18 Nov 2009 04:19 PM PST
Μια σοβαρότατη καταγγελία που αφορά το περιβάλλον της υποψήφιας προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε χθές, κατα την διάρκεια της εκομπής Τομές, ο καθηγητής του Παντείου πανεπιστημίου Νεοκλής Σαρρής.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του κ.Σαρρή ο τούρκος υπουργός Επικρατείας Εγκεμέν Μπαγίς ουσιαστικά διόρισε τον σύζυγο τής Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρο Κούβελο, στο Διοικητικό Συμβούλιο μεγάλης τράπεζας τουρκικών συμφερόντων (έμμισθη θέση..)

Εν αναμονή της διάψευσης της είδησης ,να πούμε ότι ευχόμαστε ειλικρινα να πρόκειται για ανακρίβειες καθότι εάν και εφόσον ο σύζυγος της πρώην ΥΠΕΞ συνδέεται οικονομικα με τουρκικά συμφέροντα ,πρόκειται για σκάνδαλο πρώτου μεγέθους το οποίο θα αποτελέσει και ταφόπλακα για τις αρχηγικές φιλοδοξίες της πρώην ΥΠΕΞ..

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η δεύτερη είδηση που έδωσε ο κ.Σαρρής, σύμφωνα με τον οποίο, ο κ. Μπαγίς προσέφερε ένα ιλιγγιώδες ποσόν σε στενότατο συνεργάτη τού Γιώργου Παπανδρέου, που έχει μάλιστα και θέση στο υπουργικό συμβούλιο!
en kripto