6.11.09

Εκκενώθηκε το ξενοδοχείο «Νεφέλη» στη Θεσσαλονίκη με εντολή του Εισαγγελέα – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης


newsblog | Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009 | 15:07

Εκκενώθηκε από τους ενοίκους του το ξενοδοχείο «Νεφέλη» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα, ενώ έχει συλληφθεί και ο ιδιοκτήτης του, μετά τους τραγικούς θανάτους δύο νεαρών που διέμεναν σε αυτό, χθες και σήμερα τα ξημερώματα. Τα δύο άτυχα θύματα διέμεναν στα δωμάτια 401 και 501, τα οποία βρίσκονται στην ίδια πλευρά του ξενοδοχείου σε διαφορετικούς ορόφους, και ο θάνατος τουςοφείλεται σε εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα. Ήδη έχει ενημερωθεί και ο ΕΟΤ, για να προχωρήσει και αυτός στις δικές του ενέργειες. Αστυνομική δύναμη έχει αποκλείσει το χώρο και δεν επιτρέπει την πρόσβαση σε κανέναν. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε βλάβη στη συσκευή του air-condition.

Άλλα τρεις ένοικοι του ξενοδοχείου είχαν μεταφερθεί χθες στο Νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα

newsblog | Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009 19:03

Όπως αποκαλύπτεται τρεις ακόμη ένοικοι του ξενοδοχείου «Νεφέλη» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, είχαν διακομιστεί χθες σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με συμπτώματα δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα, δηλητηρίαση η οποία στοίχισε τη ζωή σε δύο νεαρούς ανθρώπους. Το αξιοσημείωτο είναι ότι στο ξενοδοχείο υπήρχαν πολλοί ένοικοι, καθώς διεξαγόταν ιατρικό συνέδριο.