10.11.09

Για την προστασία των συναδέλφων τους


Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής θα παραδώσει σε λίγη ώρα 200 αλεξίσφαιρα γιλέκα σε τρίτεκνους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ.


Πρόκειται ασφαλώς για μια κίνηση που φανερώνει τα φιλάνθρωπα αισθήματα και την ευαισθησία προς τους συναδέλφους τους αστυνομικούς, τα καθήκοντα των οποίων καθημερινά θέτουν τους ίδιους σε σωρεία κινδύνων.

Zougla.gr


Το σχόλιό μας:

Η κίνηση απόλυτα σωστή, άξια συγχαρητηρίων.

Το ερώτημα όμως παραμένει αναπάντητο: Καλά, ούτε στους υπηρετούντες στην Αττική δεν είχε δώσει αλεξίσφαιρα γιλέκα (φυσικά όχι η νεοεκλεγείσα) η ακατονόμαστη , πολιτική και αστυνομική "ηγεσία" ; ΟΥΤΕ στη ΓΑΔΑ! Και αναγκάζεται το σωματείο των Αστυν. Υπασλλήλων να αγοράσει από το υστέρημά του αλεξίσφαιρα γιλέκα για να προστατεύσει του ...τρίτεκνους! Οι έχοντες δύο τέκνα; Οι έχοντες ένα, Οι άτεκνοι, οι άγαμοι;

Για να πληρώνουν τους κοπρίτες με 5ο.οοο ευρώ το μήνα είχαν λεφτά! Για να κάνουν πολυτελείς δεξιώσεις , για πούρα , για ναργιλέδες και..τσιμπούκια είχαν λεφτά! Για να αλλάζουν τις πολυτελέστατες κορακί (σαν το περιεχόμενο που κουβαλούσαν) λιμουζίνες και να παίρνουν το αμέσως νεώτερο μοντέλο είχαν λεφτά! Για την Αστυνομία και τις ΄Ενοπλες δυνάμεις ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ !

Και για το λόγο αυτό σας...σουτάρησε ο Ελληνικός Λαός και θα σουτάρει όποιον σπαταλά άσκοπα τον ιδρώτα του .

Εκείνο που λείπει και πρέπει να αποκτήσει επιτέλους ο Λαός αυτός, είναι η μνήμη.Γιατί ξεχνά εύκολα με αποτέλεσμα κάθε 4-8 χρόνια να σβήνει από τη μνήμη του τους συγκεκριμένους κλέφτες, τους απατεώνες τους επίορκους και αρνησιπάτριδες πολιτικάντηδες που τον εξαπατούν συστηματικά και του υποκλέπτουν τη ψήφο του.


EFENPRESS