12.11.09

"ΒΟΜΒΑ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΤΟΡΑ!!!



Kαι ὀμως ακούσαμε το απίστευτο! «Η Ντόρα Μπακογιάννη μπορεί να κρατήσει το κόμμα της Ν.Δημοκρατίας, ο Σαμαράς όμως όχι, και αυτό γιατί η διάσπαση για την Ν.Δημοκρατία δεν είναι μακρυἀ» Aυτά δήλωσε ο Γ.Καρατζαφέρης στον ραδιοφωνικό σταθμό Real-Fm ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «O Σαμαράς μπορεί να είναι πιο κάτω από την Ντόρα ενώ η Ντόρα όχι»


Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Ν.Χατζηνικολάου ποιον θεωρεί καταλληλότερο απἐφυγε να πάρει σαφή θέση λέγοντας ότι και οι δύο υποψήφιοι έχουν θετικά και αρνητικά ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «Όποιος κι αν βγει, από τον Καραμανλή θα είναι καλύτερος».


Ο δημοσιογράφος βλέποντας την σαφή στροφή του Γ.Καρατζαφέρη υπέρ Ντόρας του υπενθύμισε ότι η Ντόρα ήταν αυτή που τον αποκαλούσε ως «ακραίο». Και όμως ο ίδιος απέφυγε να αναφερθεί στο θέμα λέγοντας ότι δεν το έχει αναφέρει τους τελευταίους 2 μήνες!!!!


Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι το «ΠΑΣΟΚ επιθυμεί νίκη του Α.Σαμαρά», «ο οποίος κινείται πιο δεξία από την Ντόρα, θα ήταν πιο δύσκολο να αντιπολιτευτεί το ΠΑΣΟΚ που κινείται στην κεντρωοἆριστερό χώρο ενώ με Ντόρα τα πράγματα θα ήταν ακριβώς το αντίθετο αφού η οικογένεια Παπανδρέου (που παραδοσιακά αντιπαθεί το Μητσοτακέϊκο) θα δεν θα ήθελε στην αντιπολίτευση κάποιον που κινείται στον ίδιο χώρο»!


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΑΜΑΡΑ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΗΤΑΝ O KAΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ?

Εδώ και μέρες κυκλοφορούσαν πληροφορίες ότι ο Γ.Καρατζαφέρερης έχει αποφασίσει να στηρίξει την Ντόρα και αυτό γιατί ο πιο δεξιός-Σαμαράς θα αποτελούσε ανάχωμα για τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους της Ν.Δημοκρατίας που θέλουν να κινηθούν προς το ΛΑΟΣ ενώ η Ντόρα που κοιτάει πέρα από τον Ατλαντικό είναιεύκολο να χτυπηθεί στα εθνικά θέματα που αποτελεί προνομιακό πεδίο και κύρια πηγή άντλησης ψηφοφόρων του κόμματος του ΛΑΟΣ.

Ο Γ.Καρατζαφέρης βλέποντας ότι η συμμαχία Δημήτρη-Αντώνη έχει φέρει νέα δυναμική στον Αντώνη αποφάσισε να στηρίξει εμέσως πλην σαφώς την Ντόρα (δείτε προηγούμενη ανάρτηση).Η κίνηση αυτή δεν ήταν τυχαία αλλά πολύ καλά σχεδιασμένη.Μπορείτε να δείτε τι έγραφαν εχθές τα πολυ καλά πληροφορημένα δημοσιογραφικά blogs σαν να ήξεραν ακριβώς τι θα πει σήμερα στον Real-FM o Γ.Καρατζαφέρης!!!!!!!!!



fimotro 11.11