7.11.09

"Έψαχναν τον Παλαιοκώστα, έπιασαν τον Λιδάκη!"


"Έψαχναν τον Παλαιοκώστα, έπιασαν τον Λιδάκη!" γράφει η Εspresso

Τον Βασίλη Παλαιοκώστα έψαχναν οι αστυνομικοί που είχαν στήσει μπλόκο κοντά στη Λιβαδειά και τελικά έπιασαν τον Μανώλη Λιδάκη για κατοχή ναρκωτικών και ηρεμιστικών χαπιών.
Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ασφαλείας Βοιωτίας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», είχε στήσει μπλόκο στην περιοχή καθώς υπήρχαν βάσιμες υποψίες πως ο Παλαιοκώστας μαζί με τον Ριζάι και την περιβόητη φίλη του Αλβανού κακοποιού, τη Σούλα, βρίσκονταν στην περιοχή και μάλιστα ίσως να έχουν διαπράξει τρεις ληστείες.

Συγκεκριμένα, στο νομό Βοιωτίας την τελευταία εβδομάδα έγιναν από τρία άτομα τρεις ληστείες με μεγάλη λεία. Η πιο τρανταχτή περίπτωση ήταν η επίθεση σε χρηματαποστολή των ΕΛΤΑ στη Λιβαδειά. Τρία άτομα ακινητοποίησαν το θωρακισμένο όχημα με την απειλή Καλάσνικοφ και υποχρέωσαν τον οδηγό να κατευθυνθεί σε ερημική περιοχή, όπου τον έδεσαν, άρπαξαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν. Επίσης, την ίδια εβδομάδα σημειώθηκαν δύο ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών στην ευρύτερη περιοχή.

Και στις τρεις περιπτώσεις οι αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για ύπαρξη γυναίκας μεταξύ των κουκουλοφόρων ληστών καθώς, αν και οι δράστες φορούσαν κουκούλες, η σωματοδομή του ενός έφερνε σε γυναίκα. Υστερα από αυτές τις περιγραφές σήμανε συναγερμός στην Ασφάλεια Βοιωτίας, ενημερώθηκε και η Ασφάλεια Αττικής και αμέσως έστησαν μπλόκα προκειμένου να εντοπίσουν τους δύο δραπέτες και τη συνεργό τους. Αντί όμως γι’ αυτούς, έπεσε στα χέρια τους ο γνωστός τραγουδιστής με κόκα και χασίς.

Το γεγονός ότι το πολυτελές τζιπ που οδηγούσε είναι το αγαπημένο τζιπ του Βασίλη Παλαιοκώστα αποδείχθηκε τραγική σύμπτωση για τον Μανώλη Λιδάκη, η οποία οδήγησε στη σύλληψή του. Ο Παλαιοκώστας οδηγούσε ίδιου τύπου τζιπ το βράδυ του Σεπτεμβρίου στο Αλεποχώρι όταν είχε πέσει σε μπλόκο της Ασφάλειας,, με αποτέλεσμα η αστυνομία να οδηγηθεί στο κρησφύγετο των δύο δραπετών και της ξανθιάς γυναίκας που οργάνωσε την εντυπωσιακή απόδρασή τους από τον Κορυδαλλό.

Η προτίμηση του Παλαιοκώστα στο συγκεκριμένου τύπου τζιπ «έκαψε» τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και χρήση ναρκωτικών.


Αναρτήθηκε από thiva-press.blogspot.com στις 11:48 πμ 0 σχόλια