26.11.09

Εισβολή κρανοφόρων στη Νομική Σχολή Αθηνών.



Posted: 26 Nov 2009 01:41 AM PST

Ομάδα ατόμων του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου «διέλυσε» συζήτηση με θέμα «η αντικουλτούρα της πολιτικής βίας» που διεξάγονταν στην αίθουσα 2 της Νομικής Σχολής στο κέντρο της Αθήνας, και είχε οργανώσει ο Φοιτητικός Σύλλογος «Ελεύθερη Σκέψη».

Λίγο νωρίτερα είχε ξεκινήσει...η συζήτηση στην οποία συμμετείχαν ο κ. Ολύμπιος Εμμ. Δαφέρμος διπλωματούχος μηχανολόγος-ηλεκτρολόγος Ε.Μ.Π., διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου και στέλεχος του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος, ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Δημήτρης Ψυχογιός και ο δημοσιογράφος κ. Πάσχος Μανδραβέλης και την παρακολουθούσαν εκατοντάδες φοιτητές.
Ξαφνικά, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, μια ομάδα περίπου 20 ατόμων που φορούσαν κράνη εισέβαλαν στην αίθουσα και φωνάζοντας συνθήματα διέκοψαν την συζήτηση. Παράλληλα πέταξαν αυγά εξύβρισαν τους συμμετέχοντες στην συζήτηση και πριν αποχωρήσουν διάβασαν ένα δικό τους κείμενο.

πηγή

greekalert
περιμένουμε να δούμε τι θα γράψουν τώρα όλοι αυτοί οι "έγκριτοι";
θα γράψουν για επίθεση κρανοφόρων;
θα καταγγείλουν την πράξη;
η δεν θα βρουν χώρο να κάνουν έστω και μια αναφορά στην επίθεση;


greek Alert

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ:
Σοβαρολογείτε όταν ρωτάτε άν και τι θα γράψουν οι "εγκριτοι" ή αν το δούμε στις ειδήσεις της TV;
Φυσικά δεν θα γράψουν τίποτα και δεν θα δείξουν τίποτα. Αυτά όλα γίνονται στο πνεύμα της "ελεύθερης διακίνησης ιδεών"....
Δυστυχώς,... άλλοι κρανοφόροι χρειάζονται για να γίνουν πάλι οι χώροι αυτοί πανεπιστήμια.
EFENPRESS