14.11.09

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ



(του Χρήστου Μακρυγιάννη)

Διαβάζω στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο, αλλαγές στα ποσοστά που χρειάζεται ο συνδυασμός για να κερδίσει τις εκλογές αλλαγές σε σύνθεση του εκλογικού σώματος στις επερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές .
Οι αλλαγές καλά είναι να γίνουν μετά από διάλογο και από εισηγήσεις όχι πως θα κερδίσει ο δικός μας υποψήφιος αλλά με γνώμονα την όσο δυνατόν καλύτερη διοίκηση των τοπικών κοινωνιών .
Υπάρχουν και παράξενα σε αυτές τις εκλογές και δεν καταλαβαίνω γιατί μια χώρα όπως η Ελλάδα που δεν έχει μειονότητες να θέλει να δημιουργήσει προβλήματα εκεί που δεν έχει. Για παράδειγμα ακούγεται ότι σε αυτές τις εκλογές θα ψηφίσουν και οι μετανάστες ποιοι μετανάστες όμως αυτοί που έχουν κάποια χρόνια στην Ελλάδα και η ψυχή τους ανήκει και καλά κάνει στην πατρίδα τους .
Γιατί να δώσουμε το δικαίωμα να καθορίζει κάποιος με την ψήφο του σε νομαρχιακά ή δημοτικά συμβούλια το τρόπο διοίκησης σε ένα κομμάτι της Πατρίδος μας ένας Αλβανός ,Ινδός ,Πακιστανός ή ότι άλλο θέλετε.
Εγώ δεν έχω καμιά διάθεση να καθορίζει την τύχη μου την δική μου και των παιδιών μου ένας αλλοδαπός μετανάστης μόνο και μόνο επειδή ήρθε στην χώρα μου ,η γυναίκα του γεννοβολάει σαν κουνέλα και απέκτησε το δικαίωμα στην Ελλάδα του εκλέγειν και εκλέγεστε , από κάποιον άσχετο πολιτικάντη και εθνικά επικίνδυνο.
Φανταστείτε σε μερικά χρόνια θα υπάρχουν χωριά στην Πατρίδας μας που από Ελληνικά θα γίνουν Αλβανικά και σε λίγα μόνο χρόνια δεν θα αργήσει να εμφανιστεί Αλβανικό κόμμα .
Τότε θα φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα όπως είναι στην Θράκη όπου μεταφέρονται στα χωριά οι πράκτορες της Τουρκίας και επιβάλουν να ψηφίζουν οι Έλληνες μουσουλμάνοι υποψήφιο που δηλώνει ότι είναι Τούρκος .
Θέλει μεγάλη προσοχή να μην λειτουργήσουμε κοντόφθαλμα αλλά με βλέμμα στο μέλλον και πάντα με ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και όχι με κομματικά αποκλειστικά κριτήρια να πάρουμε την εκλογή ενός δημάρχου .
Πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν έχουν οι άλλοι την κουλτούρα μας και τον πολιτισμό μας και θυμόμαστε πάντα ότι τον αφέντη του δεν τον αγάπησε κανένας .
Για να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή όχι αλλοδαπούς στα ψηφοδέλτια των συνδυασμών που υποστηρίζονται από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ,.Όχι συνεργασίες με συνδυασμούς που έχουν στην σύνθεση τους μετανάστες .
Να προκαλέσουμε ονομαστική ψηφοφορία στην Βουλή στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο ώστε να έχουμε τα ονόματα των Βουλευτών που ψήφισαν για ψήφο στους μετανάστες ώστε να ξέρει ο Ελληνικός λαός ποιοι είναι υπεύθυνοι .
Να μάθει ο λαός ότι αυτοί που αρνήθηκαν ψήφο στους ¨Έλληνες της διασποράς έδωσαν το δικαίωμα ψήφου στους Αλβανούς .
Εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι Βαλκάνια .

Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α
Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ
http://crismak.blogspot.com/