8.11.09

Προσωρινή σφράγιση του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη από τον ΕΟΤ

Προσωρινή σφράγιση του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη από τον ΕΟΤ – Ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού
newsblog | Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009 | 20:09
Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, ύστερα από τους τραγικούς θανάτους δύο ενοίκων του ξενοδοχείου:
«H ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το τραγικό γεγονός του θανάτου δύο νέων ανθρώπων στο Ξενοδοχείο «Νεφέλη» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΟΤ να προχωρήσουν άμεσα στη διεξαγωγή έρευνας για την πλήρη διαλεύκανση του περιστατικού αλλά και για τη διασφάλιση τόσο των τυπικών όσο και των ουσιαστικών όρων δημόσιας ασφάλειας. Κατόπιν των αποτελεσμάτων του προκαταρκτικού πορίσματος της Εισαγγελέως που χειρίζεται την υπόθεση, η αρμόδια υπηρεσία του ΕΟΤ έχει προβεί στις δέουσες ενέργειες ώστε να γίνει προσωρινή σφράγιση του Ξενοδοχείου.
H ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και οι αρμόδιες υπηρεσίες θα παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθεσης προκειμένου να εγγυηθούν την ασφαλή επαναλειτουργία του Ξενοδοχείου.
Στις οικογένειες των θυμάτων εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, και δεσμευόμαστε να συμβάλουμε στην πλήρη διαλεύκανση του θέματος και στην απόδοση ευθυνών, όπου κι αν αυτές υπάρχουν.