1.11.09

Το μακρύ χέρι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης


ΚΥΡΙΑΚΉ, 01 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2009

Styx.gr ‘Έχουν ευθύνες το ΠΑΣΟΚ, η Ανώνυμος Εταιρία ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, και ο υπουργός Προστασίας του (μουσουλμάνου) Πολίτη, για την επίθεση της συμμορίας των («αριστερών») δολοφόνων;

Τα ψευδογεγονότα, δηλαδή οι προετοιμασμένες ειδήσεις, συνδέονται μεταξύ τους, με μια ουσιώδη σχέση, μια υπόγεια «κόκκινη γραμμή», που τα φωτίζει, και αναδεικνύει μακριά στον ορίζοντα, την σκιά του «Μεγάλου Αδελφού», του μεγάλου χορογράφου και χορηγού.

Το δεδομένο, για όλους μας είναι, ότι μέχρι τον Δεκέμβριο, «πρέπει» να δρομολογηθούν εξελίξεις, για το Κυπριακό, το Μακεδονικό, και το Αιγαίο, ώστε να ανοίξει ο δρόμος της Τουρκίας προς την ΕΕ, και των Σκοπίων προς το ΝΑΤΟ.
Προς αυτή την κατεύθυνση ασκούνται αφόρητες αμερικανικές πιέσεις στις χώρες της ΕΕ.
Οι πιέσεις προς την Ελλάδα συνδυάζονται με τα ελλείμματα και το πρόβλημα του υψηλού δανεισμού.

Παράλληλα, ασκούνται αφόρητες πιέσεις, για να προσαρμοστεί η ελληνική κοινωνία στο μοντέλο της Νέας Τάξης και να κινηθεί ταχέως προς την πολυπολιτισμικότητα.

Κατόπιν αυτών, τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, αποκτούν νόημα, και εξηγούνται.
Αναφέρω περιληπτικά:

-Υποβάθμιση των ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου, από την Fitch Ratings και προειδοποίηση υποβάθμισης από την Moody's.

-Συνάντηση Παπανδρέου με Γκρούεφσκι, και δήλωση Δρούτσα ότι, «δεν συζητούμε ανύπαρκτα θέματα», (για το «Μακεδονικό Έθνος»).

-Επίσκεψη Παπανδρέου στην Στοκχόλμη, όπου Καρλ Μπιλντ (του ICG) τον ενημέρωσε ότι ο διεθνής παράγοντας «υπολογίζει ιδιαίτερα στη συνδρομή του» για να ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Ερντογάν και Χριστόφια για να συζητηθούν σε άτυπη βάση τα δύσκολα θέματα του Κυπριακού, όπως το εδαφικό και η ασφάλεια που αφορούν άμεσα την τουρκική κυβέρνηση. Προς αυτή την κατεύθυνση , ο κ. Παπανδρέου, εκλήθη να αναλάβει πρωτοβουλίες

-Αποδοχή της συνεργασίας της Frontex με την Τουρκία, ώστε η Άγκυρα να προστατεύει τα ελληνικά σύνορα από τους λαθρομετανάστες.

- Έκθεση Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις «θρησκευτικές ελευθερίες στην Ελλάδα»,που ζητάει εξομοίωση δικαιωμάτων της μουσουλμανικής κοινότητας της Θράκης και των μουσουλμάνων μεταναστών που κατοικούν κυρίως στην Αθήνα ,(ανέγερση τζαμιού και δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου), αλλά και προστασία των Σαϊεντολόγων.

Η επίθεση στην Αγία Παρασκευή ήταν μέρος, της αλυσίδας αυτών των προσχεδιασμένων «γεγονότων», των οποίων η εκδήλωση είναι διαφορετική από τον χρόνο που αποφασίστηκαν.
Οι δολοφόνοι, επέλεξαν να χτυπήσουν την ημέρα που ο Ελληνισμός, γιορτάζει το «ΟΧΙ» του 40. Το «ΟΧΙ» που συμβολίζει την αποφασιστικότητα για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία ,που οι δολοφόνοι και οι χορηγοί τους δε τη θέλουν. Την εχθρεύονται και την μισούν
.H ημέρα που επέλεξαν δεν ειναι καθόλου τυχαία.
Το σενάριο της 5ης Διεθνούς, είχε «χορογραφηθεί», πριν τις εκλογές, με το επικοινωνιακό πραξικόπημα για τον δήθεν «ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου», του Πακιστανού βιαστή-τέρατος που τον σκότωσε για απόδοση δικαιοσύνης η Πακιστανική Μαφία.
Η προετοιμασία και δικαιολόγηση επομένως της επίθεσης άρχισε αμέσως μετά τις εκλογές .

Κάποιοι φρόντισαν να στοχοποιήσουν την Ελληνική Αστυνομία τις προηγούμενες ημέρες. Κι αυτοί οι κάποιοι δεν είναι ανώνυμοι. Έχουν ονοματεπώνυμο.
Ο ίδιος πρωθυπουργός, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων, «σφύριξε» την έναρξη του νέου «πάρτυ» των «παιδιών» της Εκάλης, που επιτέθηκαν στα αστυνομικά τμήματα της Αγίας Παρασκευής και της Νίκαιας. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός υιοθέτησε πλήρως το «σενάριο» και άναψε το «πράσινο φως».

- Ο υπουργός προστασίας του (μουσουλμάνου) Πολίτη, που ήταν εν γνώσει, όταν ανέλαβε καθήκοντα διεκήρυξε προκαταβολικά: «Μηδενική της ανοχή απέναντι στην αστυνομική βία».

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής, αναφερόμενος στην «τρομοκρατία» είπε: « Το έγκλημα είναι διαρκές. Και πέραν της ελλαδικής δεξαμενής από την οποία στρατολογεί στελέχη έχει σίγουρα διεθνείς διασυνδέσεις και εγκέφαλο στον οποίο δεν έφτασαν ποτέ οι διωκτικές αρχές.»

«Οι φυσικοί αυτουργοί των τρομοκρατικών επιθέσεων, αποθρασύνονται όσο το σύστημα αφήνει ανέγγιχτους τους ηθικούς αυτουργούς. Καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι ο κοινωνικός εχθρός είναι εντός των πυλών.», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης.

Επομένως, ο «διεθνής εγκέφαλος» διαθέτει κάποιους «Γκιγιόμ», δίπλα στον πρωθυπουργό και εντός της κυβερνήσεως, που τον έσυραν να υιοθετήσει το σενάριο της 5ης Διεθνούς. Αυτός είναι ο «ομφάλιος λώρος», που συνδέει το Μαξίμου με τις συμμορίες των εγκληματιών.
Τα καθάρματα, οι εγκληματίες, που πυροβόλησαν τους αστυνομικούς στην Αγία Παρασκευή, βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα. Ανίδεοι τσόγλανοι, απλοί εκτελεστές. Απλοί δολοφόνοι.
Ο «πολιτικός» βραχίονας της «τρομοκρατίας» όμως, βρίσκεται στον «χώρο» του χαφιεδότσουρμου, (που το συναποτελούν ,οι "Τσιρκολάνοι" της "αριστερής σαχλαμάρας», και πρακτορίσκοι που παριστάνουν τους ακτιβιστές), που συνομιλεί και διαπραγματεύεται με τον κ.Χρυσοχοίδη και η διασύνδεση του, φθάνει μέχρι το Μαξίμου, και πέρα από αυτό, σε «ανώτερες δυνάμεις», στο εξωτερικό.


Ο υπουργός Αμύνης κ. Ε. Βενιζέλος δήλωσε: «Πρέπει να υπάρξει και αντίδραση της κοινωνίας . Δεν θα αφήσουμε το αυγό του φιδιού να εκκολαφθεί στη χώρα μας».
Το «αυγό του Φιδιού» όμως, εκκολάπτεται, από τα αντιρατσιστικά και εθνομηδενιστικά δίκτυα και ΜΚΟ, το ΠΑΣΟΚ και την «άλλη αριστερα».
Κατά πάγια τακτική ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησαν ένα αισχρά άδικο κλίμα εναντίον της εναντίον της Αστυνομίας,ιδίως από τον περασμένο Δεκέμβριο. Καθύβριζαν, και χλεύαζαν, δημιουργούσαν ζητήματα εκ του μη όντος, και υιοθετούσαν τις όλες τις «επικοινωνιακές μυθιστορίες» περί δήθεν κακομεταχείρισης λαθρομεταναστών από αστυνομικούς όπως αυτή με το δήθεν Κοράνι.

Τα αποτελέσματα τα ζούμε τους τελευταίους μήνες. Αστυνομικοί νέα παιδιά, νεκροί ή βαριά τραυματίες.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , έχει επιφορτιστεί με το καθήκον μιας γενικότερης αποεθνικοποίησης και αποδόμησης της Ελληνικής κοινωνίας, και το επιχειρεί με τρόπο συστηματικό και απόλυτα μεθοδευμένο.

Κι αυτό που βλέπουμε σήμερα, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά τα προεόρτια όσων μέλλει να δούμε να ξετυλίγονται την επόμενη περίοδο στον τόπο μας.
Το τι θα γίνει θα εξαρτηθεί από τις εντολές των έξωθεν κέντρων, αναλόγως της πορείας του Μακεδονικού, του Κυπριακού κλπ.
infognomon politics