20.11.09

Συνελήφθη με 124 κιλά ακατέργαστης κάνναβης



Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009, 20:07

Στον εθνικό δρόμο Ιωαννίνων - Κοζάνης, αστυνομικοί εντόπισαν ένα επιβατικό αυτοκίνητο, με το οποίο ο οδηγός του, μετέφερε 121 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 124 κιλών.

Ο δράστης δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης και επιχειρώντας να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο, εμβόλισε με το όχημά του ένα περιπολικό της Αστυνομίας. Συνελήφθη μετά από καταδίωξη, στη διασταύρωση Λαψίστας, όπου και ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητό του.

Συνελήφθησαν επιπλέον, στη διασταύρωση Πεδινής, δύο Αλβανοί κάτοικοι Αττικής, οι οποίοι, κινούμενοι με άλλο αυτοκίνητο, ενεργούσαν ως προπομποί.

Τα ναρκωτικά και τα δύο οχήματα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ιωαννίνων από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, που διενεργεί την προανάκριση.

Στην Ηγουμενίτσα, μετά από πληροφορίες ότι κάτοικος της πόλης έχει στο σπίτι του ναρκωτικά, αστυνομικοί έκαναν έρευνα και βρέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους εξακοσίων εβδομήντα γραμμαρίων. Ο δράστης συνελήφθη και με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας.

Zougla.gr/EFENPRESS