21.10.09

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ»

Posted: 20 Oct 2009 03:04 AM PDT


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20-10-2009

«Πρέπει να κρατήσουμε αναμμένο το κομματικό καντήλι που εδώ και μήνες κάποιοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να το σβήσουν». Αυτό δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης .......... στους τριακόσιους και πλέον φίλους του που βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο ξενοδοχείο Porto Palace, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια για τη διεκδίκηση τους αξιώματος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
«Δικαιώθηκα όταν είπα ότι θα αντιμετωπίσω μηχανισμούς, σημαδεμένες τράπουλες και υπόγεια ρεύματα, όμως δεν κάνω πίσω!» τόνισε ο Π. Ψωμιάδης παρουσία δημάρχων, δημοτικών και νομαρχιακών συμβούλων.

Τοποθετήθηκε ξεκάθαρα όμως και στο θέμα της διεξαγωγής τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων προέδρων: «Δεν πρέπει να πάμε σε ντιμπέιτ γιατί κάποιοι μόνο κακό θέλουν να κάνουν στην παράταξή μας. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Θέλουν να χαρούν με την εσωστρέφειά μας για να ανεβάσουν τις ακροαματικότητες. Όμως είναι μια εσωκομματική διαδικασία. Ό,τι έχουμε να πούμε θα το πούμε στο συνέδριο. Στο κάτω κάτω ο Παπανδρέου, ο Σκανδαλίδης και ο Βενιζέλος έκαναν ντιμπέιτ;».