19.10.09

Ιπτάμενες σφαίρες στην Αθήνα. Καμία διαμαρτυρία όμως.. (!)

Posted: 18 Oct 2009 12:25 PM PDT


Στο νοσοκομείο 50χρονος από αδέσποτη σφαίρα στην Αλεξάνδρας
Στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ένας 50χρονος ο οποίος τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα κατά τη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ δύο ανδρών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας 69 κοντά στο Πεδίον του Αρεως.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, δύο άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο διαπληκτίζονταν με τον οδηγό μοτοσικλέτας, τον οποίο πυροβόλησαν με πιστόλι, αλλά δεν τον πέτυχαν και η σφαίρα χτύπησε τον 50χρονο στο πίσω μέρος του μηρού, καθώς περπατούσε στο πεζοδρόμιο.
Ο 50χρονος διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Τον πυροβολισμό άκουσαν αστυνομικοί, οι οποίοι μετά από έρευνα συνέλαβαν τους δράστες στην οδό Πατησίων.

Επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στην οδό Μενάνδρου
Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στην οδό Μενάνδρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ένας Τυνήσιος, που αναζητείται από τους αστυνομικούς, πυροβόλησε στον αέρα με αποτέλεσμα να εξοστρακιστεί μια από τις σφαίρες και να τραυματίσει στο πόδι και το μηρό δύο αλλοδαπούς.
Ο τρίτος, του οποίου η κατάσταση κρίνεται κρίσιμη έχει χτυπηθεί από μαχαίρι.

Κατά τ'άλλα, αφέθηκαν ελεύθεροι 1800, για όλα φταίει η αστυνομία, οι μετανάστες είναι "πρόσφυγες" και χρειάζονται άσυλο, οι αναρχικοί υποστηρίζουν το δίκιο (όταν το έχει οποιοσδήποτε άλλος εκτός από Έλληνες), αλλά κανείς δεν αναρωτιέται γιατί έχει αποκτήσει όπλο και η κουτσή Μαρια..
Ποιος ο λόγος; Τι φοβάται ο κόσμος και οπλοφορεί (για την πρώτη περίπτωση) και πόσες διαρροές έχει αυτή η "σκούπα της ΕΛ.ΑΣ." που όσους και να μαζέψουν πάλι βρίσκονται κάποιοι να πυροβολήσουν και να σφάξουν μέσα στο κέντρο της Αθήνας;

"Έμαθες τα νέα πατέρα;
Ότι μου άφησες το πουλάω.."

vendeta.gr