10.10.09

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΥΒΟΙΑ

Δεν πέφτει καρφίτσα στα ουζερί της Λαμψάκου


Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΡΙΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ!

Μπορεί στην οικονομία να μιλούν για κρίση, στο φαγητό όμως ο Έλληνας δεν κάνει περικοπές. Καθημερινά και πιο πολύ τα Σαββατοκύριακα, στα ουζερι στην Νέα Λάμψακο, δεν πέφτει....καρφίτσα. Φτιαγμένα με μεράκι και πείρα πολλών ετών οι πεντανόστιμοι μεζέδες των ουζερί μοσχοβολούν θάλασσα.. Η μεγάλη ποικιλία των οστράκων,των ορεκτικών και των σαλατών,είναι πόλος έλξης τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους Αθηναίους τα Σαββατοκύριακα. , 10 Οκτώβριος 2009


Το κόλπο με το σκασμένο λάστιχο!

Για πρώτη φορά στην Εύβοια ήρθε το κόλπο με το σκασμένο λάστιχο όπου οι δράστες βάζουν στο μάτι όσους είναι στην τράπεζα και στην συνέχεια τους παρακολουθούν μέχρι να πάνε στο αυτοκίνητο τους. Όταν το θύμα μπει στο αυτοκίνητο, του σκάνε το λάστιχο και στην συνέχεια μόλις βρουν την ευκαιρία αρπάζουν ότι βρούν. Στην επικείμενη περίπτωση... ο παθών εξερχόμενος από την τράπεζα μπήκε στο αυτοκίνητο του για να φύγει και κάνοντας όπισθεν έσκασε το πίσω δεξί λάστιχο του αυτ/του. Τότε βγαίνοντας από το όχημα του να δει τι είχε συμβεί άγνωστος δράστης χωρίς να γίνει αντιληπτός άνοιξε την πόρτα του αυτ/του και αφαίρεσε την τσάντα του που περιείχε δυο σφραγίδες εταιρειών, ένα μπλοκ επιταγών και διάφορες αποδείξεις . Ενεργείται προανάκριση από Τ.Α Χαλκίδας .

, 10 Οκτώβριος 2009


Ρήμαξαν μία γειτονιά σε μία ...νύχτα!


ΠΗΡΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ...ΡΟΥΧΑ!
Την Ερέτρια φαίνεται ότι έχουν βάλει στο μάτι οι διαρρήκτες. Ήταν βράδυ όταν στο μάτι έβαλαν νεοαναγειρόμενη οικοδομή,και αφαίρεσαν ηλεκτρικά και λοιπά οικοδομικά εργαλεία συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. Δεν τους φάνηκε αρκετή αυτή η λεία και συνέχισαν μπαίνοντας στο διπλανό σπίτι.


Από εκεί άρπαξαν ηλεκτρικά είδη και ρούχα αξίας 850 ευρώ. Για τα περιστατικά διενεργείται προανάκριση από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.