10.10.09

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΛΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΟΥ ΠΡΟΣ Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Posted: 09 Oct 2009 06:25 AM PDT



Στην επιτροπή που συνέταξε το σχέδιο Ανάν ο νέος αναπληρωτής (κατ’ ουσίαν υπουργός) υπουργός εξωτερικών Δημήτριος Δρούτσας της κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ.

Καταγγελία για την κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης και Αιγαίου, καθώς και του χαρακτηρισμού «Εθνικής» από το υπουργείο παιδείας και καταγγελία για νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος δια απάτης!

Η επιστολή του Στρατηγού έχει ως εξής: «Από Δημήτρη Αλευρομάγειρο – ΕΠΕΙΓΟΝ – Προς τον Αξιότιμον Κύριον Πρωθυπουργόν,

Κοινοποίηση:...........

-Αρχηγούς των εν τη Βουλή Κομμάτων,

-Άρτι νεοεκλεγέντες βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου,[δυο εκ των οποίων έχω και σταυροδοτήσει]

-Πρόεδρον της Κυπριακής Δημοκρατίας,

-Αρχηγούς των Κυπριακών Κομμάτων,

-ΜΜΕ και Εφημερίδες Ελλάδας- Κύπρου,

Αθήνα 7η Οκτωβρίου 2009,

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,

Κυρίες και Κύριοι,

1. Παρακαλώ δεχθείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πανηγυρική σας εκλογή, με ποσοστό 43,92% των εγκύρων ψηφοδελτίων [ή 3.012.373 ψηφοφόρων]

2. Μετά την βαθύτατη αντίθεση μου και καθολική πικρία και αγανάκτηση για την κατάργηση των Υπουργείων Μακεδονίας -Θράκης και Αιγαίου καθώς και την κατάργηση του όρου “Εθνικής” από το [νυν] Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, δύνασθε να μας εξηγείσετε ποιος ο Λόγος της επιλογής του Κυρίου Δημήτρη Δρούτσα ως Αναπληρωτού Υπουργού Εξωτερικών;

3. Γνωρίζετε οτι ο (πανελληνίως άγνωστος μέχρι σήμερα),κύριος Δρούτσας μετείχε στην υπό τον Κύριο Χάνευ συντακτικής επιτροπή κατάρτισης του πανάθλιου σχεδίου Ανάν το οποίο απέρριψε με 76% ο περήφανος Κυπριακός Λαός (και εν πάσει περιπτώσει, όπως γράφει και η σημερινή Καθημερινή είναι και φανατικός υποστηρικτής αυτού του πανάθλιου Σχεδίου;;; )

4. Τα 3.012.373 ψηφοφόροι που σας έφεραν αυτήν την εκπληκτικήν νίκη γνωρίζανε εκ των προτέρων αυτές σας τις προθέσεις; Γιατί δεν ενημερώσατε προεκλογικώς τον Ελληνικόν Λαόν; Αυτό συνάδει με τις δημοκρατικές ευαισθησίες σας, όπως επαίρεσθε;

Αν όχι, με όλον το Σεβασμόν προς το ύψιστον τιμητικόν σας Λειτούργημα στο οποίον σας ετοποθέτησε ο Ελληνικός Λαός, θα μου επιτρέψτε να το ονομάσω [λίαν επιεικώς] ως υφαρπαγή ψήφων .

Με εκτίμηση προς το ύψιστον λειτούργημά σας,

Δημήτρης Αλευρομάγειρος,

Αντιστράτηγος ε.α,

Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού [επιλεγείς εις τον βαθμόν του Αντιστρατήγου από το ΚΥΣΕΑ ,την 23ην Δεκεμβρίου 1993, Προεδρεύοντος του Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου και Υπουργεύοντος στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κ. Γερασίμου Αρσένη]»
ΠΗΓΗ