16.10.09

Ο...ΧΑΡΟΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ (στη Ζάκυνθο) !!!

παρασκευή, 16 οκτωβρίου 2009

Ο Αντιδήμαρχος Ζακύνθου σπέρνει το θάνατο!!

Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να αποκαλύπτουμε τέτοιου είδους εγκλήματα, από όποιους και αν τελούνται, είτεείναι 15χρονοι παληκαράδες είτε επιφανείς Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι και ας μας χλευάζουν, πιθανόν, κάποιοι ότι είμαστε οι "bloggers τιμωροί".

Το αίσχος είναι αίσχος και γίνεται τραγικώτερο όταν το διαπράττουν άνθρωποι που τάχθηκαν να φυλάττουν το δημόσιο συμφέρον και να εξασφαλίζουν την κοινωνική μας ειρήνη και συνεπώς και την ψυχική μας ευφορία!
Αντ' αυτού όμως... διαβάστε τα κατορθώματα ενός ακόμη επιφανούς ταγού της πολιτείας μας που προφανώς εκλέχθηκε για το καλό των συμπολιτών του...

Προτείνω και πάλι να εφοδιαστούν οι κάτοικοι με τις νομικές διατάξεις "υπό μάλης" και να πάνε στα τμήματα της περιοχής τους να καταθέσουν μηνύσειςκατά παντός υπευθύνου.
Επιτέλους κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παραβαίνουν τόσο προκλητικά το νόμο!!


Από το @save ileia:
Μόλις μας ήρθε αυτή η καταγγελία.
Αυτόπτης μάρτυρας είδε τον αντιδήμαρχο Ζακυνθίων, Διονύση Καπανδρίτη, να σπέρνει με τα τσιράκια του φόλες στα αδέσποτα του Δήμου του.
Σας παραθέτουμε την καταγγελία που είναι θαραλλέα καθώς είναι επώνυμη και σας καλούμε να διαμαρτυρηθείτε για τα εγκλήματα πολίτων αλλά και των στηλοβατών της κοινωνίας μας
Στα μεγάλα αξιώματα υποτίθεται ότι εκλέγουμε ανθρώπους με ήθος & αξιοπρέπεια, ανθρώπους με συναίσθημα που θα στηρίξουν τους συνανθρώπους τους και τα αδύναμα πλάσματα που τους έχουν απόλυτη ανάγκη. Οχι άτομα που έχουν τσέπες γεμάτα δηλητήριο & θάνατο!
Επισημαίνουμε
α. ότι η κακοποίηση ζώων αποτελεί αδίκημα το οποίο διώκεται αυτεπάγγελτα μάλιστα (δεν εξαιρούνται οι δήμαρχοι εννοείται)
β. ότι στατιστικά όποιος κακοποιεί ζώα θα λερώσει τα χέρια του με το αίμα ανθρώπων, παιδιών, γερόντων.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΥΛΗ, ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
*********************************************************** ΔΗΜ(Ι)ΟΣ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝΤαχυδρομική Διεύθυνση : Διον. Ρώμα 70 Τ.Κ. : 29 100 Ζάκυνθος Τηλέφωνο : Read More 26950- 22362, 48395 ΦΑΞ : 26950 48395 e-mail : dimoszak@otenet.gr
*************************************************************

Τον αντιδήμαρχο Ζακυνθίων, Διονύση Καπανδρίτη, κατήγγειλε η κάτοικος της Αγίας Τριάδας Ζακύνθου, Ντάνα Σβαρτ-Καπώνη, επειδή, όπως υποστήριξε, συνεργείο του δήμου πέταξε ποντικοφάρμακο σε όλους τους γύρω δρόμους, με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν γάτες, σκυλιά, καθώς και πουλιά.


Η κ. Σβάρτ-Καπώνη τόνισε πως θα προσφύγει σε κάθε αρμόδια Αρχή, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, ενώ πρόσθεσε πως οι δηλητηριάσεις των ζώων είναι εγκλήματα κατά της ζωής.

«Πριν από μερικές ημέρες, ήρθε στην περιοχή μας ο αντιδήμαρχος, Διονύσης Καπανδρίτης, καθώς και ένας αλλοδαπός, ο οποίος άρχισε να πετά παντού ποντικοφάρμακο, με συνέπεια να δηλητηριαστούν οι γάτες, οι σκύλοι, καθώς και τα πουλιά.

Τους είδα με τα μάτια μου, να προβαίνουν σε αυτή την απαράδεκτη πράξη, η οποία στρέφεται κατά της ζωής. Όταν κάποιος θανατώνει γάτες και σκυλιά, είναι εγκληματίας. Επειδή έφευγα με το πλοίο της γραμμής, δεν είχα τον απαιτούμενο χρόνο για να τους σταματήσω.

Ωστόσο,
τους είδα που... έσπερναν το δηλητήριο, σαν να ήταν σιτάρι! Δηλώνω ότι θα απευθυνθώ στην Εισαγγελία Ζακύνθου, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, ενώ θα φτάσω μέχρι την παγκόσμια οργάνωση για την προστασία των ζώων. Όσα γίνονται στη Ζάκυνθο, δεν λαμβάνουν χώρα πουθενά αλλού.

Οι αιρετοί, όπως είναι ο Νομάρχης και ο Δήμαρχος Ζακυνθίων, δεν κάνουν τίποτα για την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων.
Με ποιον τρόπο θα φέρει πίσω τη γάτα μου ο κ. Καπανδρίτης;
Έχω δώσει του κόσμου τα λεφτά για αυτά τα γατάκια και τα έχασα, λόγω της αδιαφορίας τους.
Όταν χαλάμε την ισορροπία της φύσης, τότε δεν υπάρχει ζωή.
Με τέτοιες συμπεριφορές, δεν πρόκειται να μας σώσει κανείς και τίποτα», υπογράμμισε η κ. Σβαρτ-Καπώνη.