7.10.09

Η Αστυνομικοί και οι άντρες και γυναίκες της Συνοριακής φύλαξης κάνουν "φοβερή δουλειά" στην Ήπειρο.

Με αφορμή το τελευταίο "επεισόδιο" που "παίχτηκε" στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, αισθανόμαστε την ανάγκη να γράψουμε τα παρακάτω.

Οι ΑΝΤΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ στην Ήπειρο, αν μη τι άλλο έχουν να υπερηφανευτούν για τα αποτελέσματα της δουλειάς τους.

Κάθε μέρα συλλαμβάνονται εγκληματίες, ληστές και λωποδύτες, άνθρωποι που διακινούν ναρκωτικά και όπλα, δουλέμποροι και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νούς.
Αυτός είναι και ο λόγος που καθημερινώς στο Epirus-Ellas δημοσιεύουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Ο πολίτης πρέπει να μάθει για το έργο τους και να αισθανθεί σιγουριά.

Η φανερή "δουλειά"της Αστυνομίας της Ηπείρου, δεν έχει να κάνει με πολιτικές σκοπιμότητες αλλά με το πόσο άξια είναι τα στελέχη της αλλά και οι απλοί αστυνομικοί της.
Εμείς βλέπουμε κάθε μέρα τις ενέργειές της και αυτό προσπαθούμε να σας παρουσιάσουμε, αλλά και να τους επαινέσουμε, χωρίς να "χαϊδεύουμε" κανέναν, με αντικειμενικότητα.

Όσον αφορά τους Άντρες και Γυναίκες της Συνοριακής Φύλαξης, σας παραθέτουμε στοιχεία εννιά ημερών για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.
Από τις 21/9/2009 εως τις 29/9/2009 731 (επτακόσιοι τριάντα ένας) λαθρομετανάστες συνελήφθησαν σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στη Χώρα τους.

Σας ευχαριστούμε, λοιπόν, που ξενυχτάτε και μοχθείτε για την ασφάλειά μας.


Το σχόλιό μας:
Πήραμε αυτό το e-mail από το πλέον αξιόλογο blog της Ηπείρου.
Το αναδημοσιεύουμε ευχαρίστως, γιατί -δυστυχώς- είναι σπάνιο φαινόμενο να ευχαριστεί κανείς αυτούς που θέτουν συνεχώς τη ζωή τους σε άμεσο κίνδυνο προκειμένου να διασφαλίσουν τη ζωή τη τιμή και τη περιουσία των πολιτών και μάλιστα κάτω από αντίξοες συνθήκες.
-Είναι δυστυχώς, σπάνιο φαινόμενο η ευγνωμοσύνη των πολιτών για το επιτελούμενο έργο, το οποίο θα μπορούσε βεβαίως να ήταν πολύ καλύτερο αν τον αγώνα της ΕΛ.ΑΣ ενίσχυε τόσο η Πολιτεία σε έμψυχο και άψυχο υλικό όσο και οι ίδιοι οι πολίτες με την ηθική τους υποστήριξη.
-Στα αυτιά μας ηχεί ακόμη εκείνο το αχαρακτήριστο που ξεστόμισε η κ.Κανέλη " Αυτοί που πάνε στην Αστυνομία πάνε για να σκοτωθούν" τους θεωρεί δηλαδή σαν αναλώσιμα υλικά !!!
-Απόδειξη της αυτοθυσίας των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ είναι δεκάδες αστυνομικοί που έχασαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι το νόμο και τους πολίτες από του εγχώριους και εισαγόμενους κακοποιούς.
EFENPRESS