12.10.09

ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ...ΓΑΜΟ !!!

Windows 7 και Windows XP παντρεύονται επίσημα στις 22 Οκτωβρίου, μέσω του «XP Mode»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2009, 10:30

Ήρθε και επίσημα πλέον η ανακοίνωση του παντρειάς μεταξύ των επερχόμενων λίαν συντόμως Windows 7 και των Windows XP (που καλά κρατούν έως σήμερα), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου και μέσω της αντίστοιχης ιστοσελίδας της Microsoft (προς το παρόν διατίθεται η «Release Candidate» έκδοση από στην διεύθυνση:http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx).

Βέβαια προς όλους τους περιχαρείς και φανατικούς χρήστες των Λειτουργικών Συστημάτων της Microsoft πρέπει να τονίσουμε ότι η δυνατότητα να εγκαταστήσουν τα Windows XP μέσα στα Windows 7, απευθύνεται μόνο στους κατόχους των εκδόσεων Windows 7 Professional και Windows 7 Ultimate ενώ ο κεντρικός επεξεργαστής του υπολογιστή (CPU) θα πρέπει υποχρεωτικά να υποστηρίζει το χαρακτηριστικό του «virtualization».

Εάν έστω και ένας από τους δύο παραπάνω παράγοντες δεν υφίσταται στο σύστημά σας (Windows 7 Pro / Ultimate και CPU με virtualization), πολύ απλά το PC σας δεν θα μπορεί να εγκαταστήσει τα Windows XP (περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος:http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=37328&cid=36). Τουλάχιστον για όσους χρήστες έχουν τον κατάλληλο συνδυασμό CPU και Windows 7 Professional / Ultimate το κόστος απόκτησης του «XP Mode» είναι μηδενικό. Πάλι καλά…

zougla.gr